Love Mask

Love Mask

NMC
Produs in stoc
27,17 lei
Cu TVA

Descriere

Sunteti in cautarea unei masti care sa aduca acel element de mister si incitat cand va inconjurati de intimitate cu partenerul/partenera? Fie ca sunteti doar la inceput de drum sau ca aveti o relatie de lunga durata, Love Mask este masca care va poate transporta intr-o cu totul alta experienta.

Aceasta masca neagra este creata cu o combinatie intre stil si functionalitate, pentru a va oferi o experienta unica si de neuitat. Este confectionata dintr-un material confortabil si durabil, care poate fi ajustat perfect pe capul dvs. Astfel, va ofera confortul necesar pentru a va putea delecta cu actul amoros, neintrerupt de disconfortul produs de o masca neadecvata.

Love mask poate fi folosita atat de catre barbati cat si de catre femei, indiferent de varsta si preferinte. Este perfecta pentru cupluri care isi doresc sa experimenteze si sa-si intensifice experienta sexuala. Aceasta este perfecta si pentru persoanele care doresc sa-si mascheze identitatea in timpul jocurilor de rol.

Spre deosebire de alte masti, Love mask are un design simplu, dar unic, ce ofera totusi un efect spectaculos. La fel ca o masca de actor, aceasta va permite sa va jucati rolul preferat invocandu-va creativitatea si imaginatia. Puteti fi isi puteti deghiza intr-un judecator strict, intr-o blonda sexi sau intr-un barbat misterios.

Masti de dragoste sunt la mare cautare in zilele noastre si nu putem sa nici nu mentionam beneficiile pe care le ofera purtatorilor. Acestea pot imbunatati semnificativ in timpul actului sexual, intensificand senzatiile si emotiile. De asemenea, poate sa contribuie la intimitate si implicit la relatia romantica dintre parteneri.

In concluzie, Love Mask este masca perfecta pentru cei care doresc sa-si contureze si sa-si intensifice experientele intime. Oferind un design simplu, dar unic, si un material confortabil si durabil, aceasta masca ofera intimitate si confort fara a fi nevoie sa sacrificati o astfel de experienta.

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
ABS
DBN-NMC0000996
7 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist