Lyla 2 Design Edition Cerise

Lyla 2 Design Edition Cerise

Lelo
Produs in stoc
635,22 lei
Cu TVA

Descriere

Numele produsului este Lyla 2 Design Edition Cerise, clasificat in prezent in categoria vibratoarelor mici și a ouălor.

Cu Lyla 2 Design Edition Cerise, experiența ta sexuală va fi mult mai intensă și îmbunătățită. Această versiune actualizată vine cu funcții noi și îmbunătățite care îți vor oferi satisfacție maximă.

Designul său elegant și discret te va atrage în mod inevitabil. Bateriile sale reincarcabile îți vor oferi libertatea de a te bucura de plăcere oriunde te-ai afla, fără să te mai îngrijorezi că vei rămâne fără baterie.

Îți vei putea controla plăcerea de la distanță, până la 12 metri, astfel încât să te poți bucura singur sau să îți implici și partenerul. Cu funcțiile îmbunătățite de controlul mișcării, partenerul tău îți va putea controla plăcerea cu o simplă mișcare a încheieturii mâinii.

Designul compact și ergonimic face ca Lyla 2 să fie ușor de utilizat, chiar și în timpul actului sexual. Calitatea sa superioară te va ajuta să experimentezi intens plăcerea, la cel mai înalt nivel.

Dacă vrei să experimentezi plăcere maximă și să simți satisfacția deplină, nu trebuie să mai pierzi timpul. Cu Lyla 2 Design Edition Cerise, vei descoperi o lume nouă a plăcerii care îți va schimba viața sexuală.

Comandă acum Lyla 2 Design Edition Cerise și bucură-te de o experiență sexuală unică și intensă, care îți va depăși toate așteptările!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
telecomandă
Culoare
Roz
Material din
Silicon
Lungime
6 - 10
Diametru
3 - 3.4
Email
Recuperat din
DBN-LELO005905
3 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist