Eleanora Vibrating Egg Flesh
Eleanora Vibrating Egg Flesh
Eleanora Vibrating Egg Flesh
Eleanora Vibrating Egg Flesh

Eleanora Vibrating Egg Flesh

Debra
Produs in stoc
22,93 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul nostru, Eleanora Vibrating Egg Flesh, este un vibromasaj rotunjit, ușor și portabil. Această jucărie sexuală va aduce viață și va revigora viața ta sexuală cu plăcere puternică și discretă oriunde și oricând dorești.

Acest ou este ideal pentru a îmbunătăți activitățile din dormitor, dar și pentru plăcere spontană în timpul călătoriilor. Designul ergonomic al telecomenzii este confortabil de ținut și include butoane ușor de utilizat pentru a schimba între modurile diferite de vibrații multi-viteze. Circulă prin vitezele și modelele pentru a descoperi preferințele tale, sau dă controlul partenerului tău pentru a crește anticiparea și a te bucura de o sesiune plină de plăcere explozivă.

Contrar multor ouă vibratoare de pe piață, Eleanora Vibrating Egg Flesh are o husă moale din TPR, care este mai confortabilă la atingere și mai ușor de manevrat. Această jucărie sexuală acceptă înlocuirea simplă a bateriilor AA, ceea ce le face mult mai ușor de schimbat decât bateriile de tip ceas folosite de multe alte ouă vibratoare. Poți adăuga un strop de lubrifiant pe bază de apă pe tine și pe ou pentru o inserție ușoară și o experiență plină de plăcere.

Acest ou vibratort este perfect pentru a-ți îmbunătăți viața sexuală și pentru a aduce un plus de distracție și emoție în activitățile tale în doi. Este discret și ușor de utilizat, datorită designului ergonomic și telecomenzii user-friendly. Designul său minimalist și culoarea neutră fac ca această jucărie sexuală să fie potrivită pentru toate gusturile și preferințele.

Cumpără Eleanora Vibrating Egg Flesh astăzi și bucură-te de o experiență sexuală plină de plăcere și aventură.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
telecomandă
Culoare
Culoarea corpului
Material din
ABS
Lungime
6 - 10
Diametru
3 - 3.4
Email
2 x AA
DBN-DEBRA00381
482 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist