Thrusting Functions Bullet
Thrusting Functions Bullet
Thrusting Functions Bullet
Thrusting Functions Bullet
Thrusting Functions Bullet
Thrusting Functions Bullet

Thrusting Functions Bullet

Pretty Love
Produs in stoc
139,44 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul nostru de top este Thursting Functions Bullet, un stimulator discret și puternic, care poate fi purtat în buzunar sau în geantă pentru a vă satisface nevoile intime oriunde v-ați afla. Acest mini-vibrator are dimensiuni potrivite pentru a se potrivi confortabil în mână sau pentru a oferi o senzație plăcută atunci când este introdus în corp.

Cu funcții de sughiț puternice, acest dispozitiv compact vă va ridica în culmi de extaz în câteva secunde. Iar dacă sunteți în căutarea unei senzații încărcate de intensitate, Thrusting Functions Bullet vă poate ajuta să experimentați orgasme multiple. Cu vibrății puternice și continuă, acest jucărie sexuală este suficient de mică pentru a fi folosită discret, dar suficient de puternică pentru a face diferența.

În plus, Thrusting Functions Bullet este ușor de menținut și curățat. Puteți utiliza o soluție de curățare specială pentru jucăriile sexuale sau apă și săpun pentru a vă asigura că este igienic și pregătit pentru utilizare ulterioară.

De asemenea, acest mini-vibrator vine într-o varietate de culori captivante, inclusiv roz, mov și albastru, astfel încât să puteți găsi cu ușurință tonul care vi se potrivește cel mai bine.

Este important de menționat că acest produs nu este potrivit pentru utilizare în apă, deci aveți grijă să nu-l scufundați. De asemenea, nu este recomandat să folosiți acest jucărie sexuală în timpul sarcinii sau în timpul ciclului menstrual.

În concluzie, Thrusting Functions Bullet este un must-have pentru toate persoanele care iubesc jucăriile sexuale, oferind o experiență plăcută și satisfăcătoare oriunde vă aflați. Dacă sunteți în căutarea unui mini-vibrator puternic și discret, atunci Thrusting Functions Bullet este alegerea perfectă pentru dumneavoastră.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
telecomandă
Culoare
Lila
Material din
Silicon
Lungime
6 - 10
Diametru
3.5 - 3.9
Email
3 x AAA
DBN-DEBRA01227
232 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist