DOUBLE FUN
DOUBLE FUN
DOUBLE FUN
DOUBLE FUN
DOUBLE FUN
DOUBLE FUN
DOUBLE FUN
DOUBLE FUN

DOUBLE FUN

Intt
Produs in stoc
130,39 lei
Cu TVA

Descriere

Cu noul taunt de jucării erotice, Double Fun, plăcerea ta nu va mai fi niciodată la fel! Acest mini-vibrator incredibil de puternic și versatil este perfect pentru oricine își dorește o experiență sexuală îmbunătățită.

Fie că ești singur sau împreună cu partenerul tău, Double Fun este alegerea ideală pentru momente intime. Cu designul său compact și inovativ, acest mini-vibrator poate fi utilizat pentru stimularea clitorisului, a punctului G sau a altor zone erogene ale corpului tău.

Cu o gamă de setări de viteză și modele, Double Fun îți oferă posibilitatea să-ți personalizezi propriile tale aventuri erotice. Experimentează plăcerea intensă a vibrațiilor intense sau încearcă diferitele modele pentru un zgomot de fundal excitant.

Versatilitatea Double Fun-ul este perfectă pentru utilizatori de toate niveau-le de experiență. Pentru cei care doresc să experimenteze pentru prima dată, acest mini-vibrator de încredere și ușor de utilizat este pentru tine. Cu o dimensiune compactă, pe care o poți duce oriunde cu tine, Double Fun este perfect pentru călătorii și expediții sexuale spontane.

Compus din materiale sigure și sigure pentru corp, Double Fun a fost creat pentru a-ți oferi atât plăcere, cât și confort în timpul utilizării. Asigură-te că îl cureți bine după fiecare utilizare și îl depozitezi într-un loc sigur până la următoarea utilizare.

Așadar, dacă ești în căutarea unei jucării erotice noi și palpitante, Double Fun este perfectul stimulent pentru tine. Cu un design frumos și inovativ, acest mini-vibrator de încredere este alegerea perfectă pentru un sex mai bun și mai satisfăcător.

Detalii ale produsului

Culoare
Roșu
Material din
ABS
Lungime
6 - 10
Diametru
1.6 - 2.4
Email
Recuperat din
DBN-INTT000037
29 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist