INYA - Venus - Pink
INYA - Venus - Pink
INYA - Venus - Pink
INYA - Venus - Pink
INYA - Venus - Pink
INYA - Venus - Pink
INYA - Venus - Pink
INYA - Venus - Pink

INYA - Venus - Pink

NS TOYS
Produs in stoc
232,09 lei
Cu TVA

Descriere

Siguranța și satisfacția sunt la doar o atingere distanță cu noul INYA - Venus - Roz! Acest vibrator miniatural și elegant este proiectat pentru a oferi o stimulare puternică, fără a compromite confortul.

Cu o lungime de doar 8 centimetri și o diametru de 3 centimetri, INYA - Venus - Roz este compact și ușor de transportat în orice geantă de mână sau chiar și buzunarul de la pantaloni. În plus, forma sa curbată asigură o exprriență deosebită, atât pentru stimularea punctului G, cât și pentru cea clitoridiană.

Acest vibrator este fabricat dintr-un silicon de calitate superioară, fiind moale la atingere și, în același timp, foarte rezistent. Materialul nu irită pielea și este sigur pentru utilizarea internă, fără a cauza disconfort sau durere.

INYA - Venus - Roz vine echipat cu o baterie litiu-ion, ce oferă o durată lungă de funcționare. În plus, acest model este rezistent la apă, deci este perfect pentru utilizarea în timpul dușului sau a baiei.

Dacă vreți să experimentați noi senzatii și să vă îndepliniți fanteziile, INYA - Venus - Roz este vibratorul potrivit pentru dumneavoastră. Acesta este ușor de utilizat, cu un buton on/off și un altul pentru schimbarea funcției de vibrații.

Cumpărând INYA - Venus - Roz, obțineți un produs premium, de calitate superioară, care este perfect pentru a satisface toate nevoile și dorințele dumneavoastră. Alegeți calitatea și confortul pentru momentele de plăcere și relaxare cu INYA - Venus - Roz!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
punctul G
telecomandă
Culoare
Roz
Material din
Silicon
Lungime
16 - 20
Diametru
3.5 - 3.9
Email
Recuperat din
DBN-NSTOYS0982
165 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist