Elva Violet

Elva Violet

Svakom
Produs in stoc
227,50 lei
Cu TVA

Descriere

Îți prezentăm Elva Violet, vibratorul în miniatură care îți va oferi cea mai plăcută experiență de neuitat. Acestă bijuterie este perfectă pentru momentele când îți dorești să te răsfeți cu un orgasm intens sau pentru momentele când îți dorești să experimentezi ceva nou alături de partenerul tău.

Elva Violet este un vibrator cu control la distanță. Acesta încape perfect într-un buzunar sau într-o poșetă mică, motiv pentru care îl poți lua oriunde dorești. Vibratorul are o formă elegantă, cu un design modern și sofisticat, iar materialul din care este confecționat este extrem de plăcut la atingere.

Un alt avantaj al lui Elva Violet este faptul că este rezistent la apă și că este reincărcabil. Acestea sunt doar câteva dintr-o serie de caracteristici ce îl fac vibratorul Elva Violet să fie unul dintre cele mai deschise și versatile produse de pe piață.

Vibratorul are cinci niveluri de vibrație, însă există și Modul Inteligent SVAKOM which makes it easy for beginners to use. Veți putea schimba nivelul și viteza de vibrație cu două butoane doar cu ajutorul unei telecomenzi toate ele fiind ușor de utilizat.. De asemenea, puteți schimba cu ușurință modul de vibrație și intensitatea, în funcție de preferințele dumneavoastră.

O altă caracteristică care înglobează acest produs vârf al tehnologiei este faptul că se poate utiliza cu ușurință și la distanță de până la 5 metri. Puteți avea experiența deplină, iar purtarea acestei bijuterii îl va face pe partenerul dumneavoastră să se simtă mai aproape de voi și mai implicat în experiența intimă.

Toate aceste caracteristici își au locul într-un vibrator compact ce va fi perfect pentru călătorii sau pentru momentele când doriți să vă răsfățați. Doar câteva minute și veți înțelege de ce Elva Violet este unul dintre cele mai apreciate produse de pe piață.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
punctul G
stimulatoare clitoridiene
telecomandă
Culoare
Lila
Material din
Silicon
Lungime
6 - 10
Diametru
3 - 3.4
Email
Recuperat din
DBN-SVAKOM0099
323 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist