Play Candi Fudggy Boxed

Play Candi Fudggy Boxed

Outlet
Produs in stoc
130,98 lei
Cu TVA

Descriere

Salut, dacă ești în căutarea unui jucărie intimă cu care să experimentezi și să-ți satisfaci plăcerile sexuale, Play Candi Fudggy Boxed este opțiunea perfectă pentru tine!

Această jucărie este clasificată ca fiind un mini vibrator sau egg, ceea ce înseamnă că este mică și ușor de manevrat, fiind foarte convenabilă pentru utilizarea în timpul jocurilor sexuale solo sau de cuplu.

Play Candi Fudggy Boxed este învelită într-o cutie catifelată și atrăgătoare, făcându-l un cadou ideal pentru partenerul sau partenera ta. Acest mini vibrator are o gamă variată de caracteristici care îți vor oferi o plăcere incomparabilă. Cu ajutorul celor 10 moduri diferite de vibrație, vei putea să explorezi toate zonele sensibile ale corpului tău și ale partenerului tău.

Pornirea și oprirea vibratorului este foarte facilă, tu trebuie doar să apeși în mod repetat butonul de pe aripioarele jucăriei și să găsești modul perfect pentru tine. Vibrațiile pot ajunge la intensități crescute pentru a te face să simți cea mai mare plăcere.

Materialele folosite la crearea acestui mini vibrator sunt de cea mai bună calitate și sunt nepericuloase pentru corpul tău. Această jucărie este confecționată din silicon moale și extrem de elastic, oferindu-ți o senzație plăcută la atingere și o manevrabilitate ușoară în timpul utilizării.

In plus, Play Candi Fudggy Boxed este dinamic deoarece poate fi utilizat în timpul încărcării, oferindu-ți astfel o mulțime de opțiuni în timpul jocurilor sexuale.

În concluzie, Play Candi Fudggy Boxed este o jucărie perfectă pentru cei care caută o modalitate de a-și explora plăcerile sexuale, în timpul jocurilor solo sau de cuplu. Datorită design-ului său compact și caracteristicilor sale avansate, această jucărie poate oferi o plăcere de neuitat și poate fi un cadou perfect pentru tine sau pentru partenerul tău de viață!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
stimulatoare clitoridiene
telecomandă
Culoare
Alb
Material din
Silicon
Lungime
6 - 10
Diametru
3 - 3.4
Email
1 x 23A
2 x LR1
DBN-PLAYC00040
51 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist