Lyla 2 Obsidian Black

Lyla 2 Obsidian Black

Lelo
Produs in stoc
635,22 lei
Cu TVA

Descriere

Introducere la Lyla 2 Obsidian Black: cel mai luxos stimulator de tip bullet

LYLA 2 Obsidian Black este un stimulator miniatură, de la brandul de top LELO, perfect pentru a experimenta plăcerea discretă oriunde și oricând dorești. Designul inteligent și funcțiile îmbunătățite fac din LYLA 2 unul dintre cele mai luxoase și versatile jucării pentru cupluri.

{{}}

Controlul la distanță

Controlul la distanță este una dintre cele mai mari caracteristici ale acestui stimulator. LYLA 2 poate fi controlat de oriunde, chiar din până la 12 metri distanță. Imaginează-ți cum ar fi să te bucuri de jocuri provocatoare, indiferent unde vă aflați, fără să fie nevoie să acționezi manual!

Funcții motion-control

Funcția motion-control este alt avantaj de neratat al acestui stimulator. Poți permite partenerului tău să controleze plăcerea prin simpla utilizare a încheieturii mâinii! Atunci când e activată această funcție, poți simți vibrațiile în ritm cu mișcările sau vibrarea poate fi intensificată prin lovirea bruscă a încheieturii mâinii.

Formă inteligentă

LYLA 2 Obsidian Black este confecționat după o formă inteligentă, ceea ce îl face confortabil și ușor de utilizat, adaptabil tuturor tipurilor de corpuri. Discret și elegant, stimulatorul poate fi folosit intern sau extern pentru o mulțime de experiențe senzuale și plăcere.

Reîncărcabil și rezistent la apă

Acest mic stimulator este complet reîncărcabil și nu necesită schimbarea bateriei. Are un acumulator puternic, cu o durată de viață de până la 2 ore, ceea ce îl face ideal pentru momente lungi de distracție. De asemenea, LYLA 2 Obsidian Black este rezistent la apă în întregime, deci îl poți folosi în siguranță în baie, duș sau în piscină.

{{}}

Concluzie

Dacă ești în căutarea unei jucării sexuale care să îți îmbunătățească experiența sexuală și să aducă o notă de distracție, atunci LYLA 2 Obsidian Black este alegerea perfectă. Oriunde te-ai afla, LYLA 2 îți va oferi mișcări intense și ritmice precum și senzații orgasmice extreme prin funcțiile sale inteligente, motion-control și control la distanță. Aceasta este o jucărie de lux, dar fiind extrem de versatilă, este o investiție pe care o merită!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
telecomandă
Culoare
Negru
Material din
Silicon
Lungime
6 - 10
Diametru
3 - 3.4
Email
Recuperat din
DBN-LELO005929
3 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist