Earth Lovedoll

Earth Lovedoll

Orion
Produs in stoc
154,35 lei
Cu TVA

Descriere

**Descriere Produs: Păpușa iubita Pământului**

Creați o experiență incredibilă de sex cu această păpușă frumoasă și pașnică iubitoare a Pământului! Fie ca sunteți un iubitor al frumuseții negre sau cautati o partenera afro-americană, această păpușă este alegerea perfectă pentru a vă satisface toate fanteziile sexuale.

Fabricată cu mâini îndemâne ale unui fabricant de încredere, această păpușă este confectionat din cea mai bună calitate de silicon, ceea ce o face cu adevărat realistică și plăcut senzual la atingere. Fiți pregătiți să vă bucurați de o senzație reală în timpul actului sexual cu această minunată păpușă.

Această păpușă este concepută cu caracteristici sexuale realistice și ajută la satisfacerea nevoilor sexuale atât la bărbați, cât și la femei. Este ușor de manevrat și se simte ca o adevărată parteneră, aceasta cu siguranță va fi capabilă să îndeplinească toate dorințele dumneavoastră.

Disponibilă în opțiuni de stil feminin, îmbrăcată, dezbrăcată sau cu costume sexy de inspirație afro-americană, această păpușă iubita Pământului se potrivește cu orice preferință personală și poate fi utilizată pentru o varietate de scenarii sexuale personale.

În plus, această păpușă este ușor de curățat și întreținut și garantează o utilizare de lungă durată. În loc să investiți în întâlniri costisitoare sau să fiți nevoit să aruncați bani pe experiențe sexuale neplăcute, puteți cumpăra această păpușă la un preț accesibil și experimentați pe deplin plăcerea sexuală.

Încheiem prin a spune că această păpușă iubita Pământului este alegerea perfectă pentru cei care caută satisfacție sexuală realistă și durabilă. Începeți să vă bucurați de viața sexuală într-un mod nou și îmbunătățiti experiența dumneavoastră sexuală cu această păpușă frumoasă și senzuală.

Detalii ale produsului

Culoare
Culoarea corpului
Material din
PVC
Lungime
101 - 160
DBN-ORION00757
14 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist