Bridget

Bridget

NMC
Produs in stoc
246,38 lei
Cu TVA

Descriere

Bridget este o păpușă gonflabilă de mărime naturală, special creată pentru a oferi o experiență asupra căreia îți vei aminti pentru mult timp. Această păpușă gonflabilă este perfectă pentru bărbații care caută o distracție senzațională, fără nicio responsabilitate.

Această jucărie pentru adulți îți oferă o experiență realistă, cu fața în 3D și cu cele trei orificii deosebit de suple și pline de viață. Bridget este însoțită de un bikini sexy, care îi conferă un aer îndrăzneț și seducător.

Bridget este ceea ce ai nevoie pentru a trăi cele mai intense și pline de pasiune momente. Jucăria pentru adulți aduce un nou nivel de amuzament și plăcere, datorită sânilor mari și fermi, cu sfârcuri tari, vaginul jucaus și anusul atrăgător.

Această păpușă gonflabilă este ideală pentru încălzirea atmosferei și pentru a-ți satisface toate fanteziile erotice. Îți va oferi senzații unice și un nivel de satisfacție cum niciun alt obiect nu poate.

Îți poți imagina să petreci serile alături de acest viața ta? Bridget este un adevărat spectacol și îți va oferi momente deosebite, pline de pasiune și extaz.

Nu mai sta pe gânduri și achiziționează-ți Bridget chiar acum! Această jucărie pentru adulți îți promite experiențe erotice de neuitat și să îți aducă satisfacție și amuzament de fiecare dată când ai nevoie de ele.

Fii curajos și bucură-te de Margot acasă sau oriunde dorești, fără a avea grija că te vei simți judecat sau criticat. Bridget îți permite să savurezi toate momentele fără nicio restricție.

Detalii ale produsului

Culoare
Culoarea corpului
Material din
PVC
Lungime
101 - 160
DBN-NMC0001067
89 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist