Big Babe Bella Mini Doll

Big Babe Bella Mini Doll

NMC
Produs in stoc
65,45 lei
Cu TVA

Descriere

Big Babe Bella Mini Doll – Păpușa Inflabilă Perfectă pentru Satisfacția TaDacă ești în căutarea unei păpuși gonflabile care să-ți ofere satisfacție maximă, atunci Big Babe Bella Mini Doll este alegerea perfectă pentru tine. Această păpușă inflabilă este incredibil de realistă și te va ajuta să-ți îndeplinești toate fanteziile sexuale.Cu o înălțime de 26 de inch (66 cm), Big Babe Bella Mini Doll te va face să te simți ca și cum ai avea lângă tine o parteneră erotică. Această păpușă gonflabilă are două intrări calde la dimensiunea completă, ceea ce îți oferă posibilitatea să ai parte de senzații realiste și de satisfacție completă.Caracteristici:  • Înălțime: 26 inch(66cm)
  • Două intrări la dimensiunea completă
  • Realistă și plăcută la atingere
  • Perfectă pentru utilizarea solo sau în cuplu
  • Ușor de curățat și întreținut
  • Nu conține substanțe toxice


Cu Big Babe Bella Mini Doll, poți să experimentezi plăcerea de a avea o parteneră sexuală perfectă fără a trebuie să-ți faci griji cu privire la atitudinea sau dorințele sale. Această păpușă inflabilă este perfectă pentru utilizarea solo sau în cuplu.În plus, Big Babe Bella Mini Doll este ușor de curățat și întreținut pentru a-i asigura o durată de viață cât mai lungă. De asemenea, păpușa nu conține substanțe toxice, ceea ce o face sigură pentru utilizare.Alege Big Babe Bella Mini Doll pentru a-ți îndeplini cele mai ascunse fantezii sexuale în cel mai sigur și confortabil mod posibil. Această păpușă gonflabilă este investiția perfectă pentru plăcere pentru tine sau pentru tine și partenerul tău.

Detalii ale produsului

Culoare
Culoarea corpului
Material din
PVC
Lungime
61 - 70
DBN-NMC0001097
46 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist