Extravaganza Madlin Moon
Extravaganza Madlin Moon
Extravaganza Madlin Moon
Extravaganza Madlin Moon

Extravaganza Madlin Moon

NMC
Produs in stoc
985,55 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul nostru nou, Extravaganza Madlin Moon, este o jucărie extraordinară pentru bebeluși. Această păpușă oferă o experiență cât se poate de reală pentru copilul dumneavoastră, având dimensiuni naturale și un material fără ftalați, ce permite un contact sigur cu pielea sensibilă a bebelușului.

Madlin Moon este modelată într-un mod foarte realist, astfel încât include o capodoperă 3D cu păr și machiaj, mâini și picioare realizate 3D, însoțită de unghiile vopsite, precum și o vagină și un anus anatomice și, de asemenea, un tunel foarte realist pentru a oferi copilului dumneavoastră o experiență autentică și plăcută.

Aceasta păpușă este astfel creadă să fie ușor de curățat și întreținut, pentru a asigura în același timp condiții de igienă sporită. În plus, fiecare Extravaganza Madlin Moon este dotată cu un dispozitiv de pompă pentru a menține în permanentă stare de inflație și un vibromasator pentru a oferi o experiență mai realistă pentru bebelușul dumneavoastră.

Cumpărând Extravaganza Madlin Moon, nu veți numai că vă asigurați că veți oferi celui mic o experiență autentică și plăcută, ci și că veți fi liniștiți din punct de vedere al medical, acesta fiind realizată dintr-un material sigur și dermatologic testat.

În cele din urmă, vă invităm să vă bucurați de experiența perfectă a Extravaganza Madlin Moon, transformând astfel momentele de joacă ale copilului dumneavoastră într-un amuzament autentic și de neuitat.

Detalii ale produsului

Culoare
Culoarea corpului
Material din
PVC
Lungime
101 - 160
Email
2 x AA
DBN-NMC0001755
18 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist