Naomi Night Nurse With Uniform

Naomi Night Nurse With Uniform

NMC
Produs in stoc
200,74 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul nostru, Naomi Night Nurse With Uniform, este o păpușă gonflabilă de mărime naturală, ideală pentru a te simți înconjurat de frumusețea reală. Această păpușă de dragoste are sânii voluptoși, o pizdă suculentă și un anus penetrant. Îmbrăcată în uniforma sa de asistentă medicală sexy, Naomi te ajută să te simți mai bine chiar și în cele mai dificile momente.

Nu doar că este atrăgătoare și sexy, dar este și foarte ușor de utilizat. Păpușa poate fi gonflată și dezumflată cu ușurință, astfel încât să o poți stoca comod în spațiile mici, în timp ce îți aștepți următoarea aventură amorosă cu ea.

În plus, această păpușă gonflabilă este făcută din materiale de calitate superioară, astfel încât să poți să te bucuri de experiența acesteia fără a fi preocupat de eventuale probleme sau daune. Aceasta este o achiziție durabilă care te va face fericit ani de zile în timp ce îți suprinzi partenerul sau te joci cu ea singur.

Cu uniforma detașabilă, poți schimba aspectul acestei păpuși sexi pentru a îndeplini fanteziile tale actuale. Iar pentru a te ajuta să te bucuri de această păpușă de dragoste și mai mult, aceasta vine cu o lubrifiant gratuit, astfel încât să o poți folosi imediat.

În general, dacă căutați o păpușă gonflabilă de calitate superioară pentru a-ți îndeplini fanteziile sexuale, Naomi Night Nurse With Uniform este ceea ce căutați. Cu aspectul ei atractiv, funcționarea ușor de utilizat și calitatea sa durabilă, acesta este câștigătorul clar dintre toate cele disponibile pe piață.

Detalii ale produsului

Culoare
Culoarea corpului
Material din
PVC
Lungime
61 - 70
DBN-NMC0000567
109 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist