Anna Swedish Lovedoll

Anna Swedish Lovedoll

Orion
Produs in stoc
170,34 lei
Cu TVA

Descriere

Căutați o jucărie sexuală realistă care să satisfacă toate fanteziile tale? Anna Swedish Lovedoll este alegerea perfectă pentru tine. Această papușă gonflabilă de dimensiuni reale este alcătuită dintr-un material de calitate superioară și este concepută pentru a oferi o experiență sexuală mai realistă și mai satisfăcătoare.

Având o înălțime de aproape un metru, acest jucărie sexuală este destul de mare pentru a te face să simți că te afli în prezența unei femei adevărate. Formele voluptoase, sânii mari și rotunzi și buzele generoase ale papușii sunt de-a dreptul seducătoare și îți vor înflăcăra imaginația.

Anna Swedish Lovedoll este dotată cu trei orificii plăcute - vaginal, anal și oral - și este confecționată dintr-un material moale și plăcut la atingere care se simte ca pielea unei femei reale. Această jucărie sexuală te va ajuta să atingi noi culmi ale plăcerii și să experimentezi noi poziții și senzualități.

Papusa se ridică pe genunchi, oferindu-ți mai mult control și acces complet la beletristica erotica. Rochia este concepută special pentru papusă și poate fi schimbată după bunul plac. Cu părul blond și chipul imprimat, această jucărie sexuală arată și se simte incredibil de realistă.

Această jucărie sexuală este ușor de instalat și de întreținut. Nu trebuie decât să umfli papusa până la dimensiunea dorită și să te bucuri de aventura sexuală pe care ți-o oferă. Curățarea jucăriei este, de asemenea, o simplă formalitate. Deconectează orificiile din corpul jucăriei și spală-le cu atenție cu apă caldă și săpun.

În concluzie, dacă vrei să-ți îndeplinești fanteziile sexuale cu o jucărie sexuală realistă, Anna Swedish Lovedoll este alegerea perfectă pentru tine. Cu dimensiuni de aproape un metru, curvele incitante și orificii plăcute, această jucărie te va ajuta să atingi noi culmi ale plăcerii și să experimentezi noi feluri de senzualitate.

Detalii ale produsului

Culoare
Culoarea corpului
Material din
PVC
Lungime
101 - 160
DBN-ORION00822
25 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist