Pamela Love Doll

Pamela Love Doll

Orion
Produs in stoc
262,18 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul "Pamela Love Doll" este o păpușă gonflabilă cu dimensiuni naturale, perfectă pentru a-ți satisface toate fanteziile! Această păpușă de amor este realizată din material durabil și este prevăzută cu trei orificii strâmte (gură, vagin și anus) pentru ca tu să poți experimenta senzații de neuitat. În plus, aceasta are o pereche voluptuoasă de sâni fermi și catifelați ce îți vor oferi o experiență realistă.

Cu Pamela Love Doll, vei putea să experimentezi plăcerea totală de a te simți în pat cu o femeie reală. Indiferent de preferințele tale sexuale, această păpușă gonflabilă îți va oferi satisfacția pe care o cauți. Poți să te bucuri de ea singur sau să îi inviți pe partenerul tău să ia parte la jocul tău sexual.

Cea mai bună parte este că această păpușă de amor este foarte ușor de utilizat. Tot ce trebuie să faci este să o finalizezi prin umflare și apoi poți să te lași dus de val. În plus, Pamela Love Doll este ușor de întreținut și de curățat, astfel încât te poți bucura de ea ori de câte ori dorești.

În concluzie, dacă ești în căutarea unui mod de a-ți condimenta viața sexuală și de a experimenta plăcerea la cote înalte, atunci Pamela Love Doll este alegerea perfectă pentru tine. Achiziționează această păpușă de amor acum și începe să experimentezi senzații noi și excitante!

Detalii ale produsului

Culoare
Culoarea corpului
Material din
PVC
Lungime
101 - 160
DBN-ORION00729
10 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist