Personal Trainer Shy Camilla
Personal Trainer Shy Camilla
Personal Trainer Shy Camilla
Personal Trainer Shy Camilla

Personal Trainer Shy Camilla

NMC
Produs in stoc
905,58 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul Personal Trainer Shy Camilla este o alegere excelentă pentru oricine dorește să-și satisfacă nevoile intime. Este un dispozitiv de masturbarare realist, proiectat pentru a oferi o experiență sexuală palpitantă și plină de satisfacții. Personal Trainer Shy Camilla este un produs de calitate, conceput cu atenție la detalii și cu materiale de cea mai înaltă calitate.

Unul dintre aspectele sale remarcabile este capul din material 3D rotocast, care prezintă o textură foarte realistă, iar părul și unghiile sale arată incredibil de autentice. Deși acest produs este nou pe piață, a devenit deja un favorit al clienților și este numit unul dintre cele mai bune produse de acest gen.

Personal Trainer Shy Camilla este prevăzut cu o vagină și anus realist, cu un tunel nodular pentru a oferi o textură uimitoare. Masturbatorul este ușor de îndepărtat pentru curățare, folosind praful fără talc inclus în pachet, dar și o pompă inflabilă și o pastilă de reparare cu vinil pentru a menține dispozitivul în stare perfectă.

Dacă sunteți în căutarea unui produs care să vă ofere o experiență sexuală extraordinară, Personal Trainer Shy Camilla este cea mai bună alegere. Designul și funcționalitatea sa sunt de neegalat, deoarece acest masturbator este capabil să vă satisfacă dorințele și fanteziile într-un mod realist și plin de pasiune.

În concluzie, Personal Trainer Shy Camilla este un produs excelent pentru oricine caută o experiență sexuală unică și palpitantă. Cu o varietate de caracteristici și accesorii, acest masturbator este perfect atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii avansați. Achiziționând acest produs, vă veți bucura de o experiență plină de satisfacții și vă veți simți mai bine și mai special decât oricând.

Detalii ale produsului

Culoare
Culoarea corpului
Material din
TPR
Lungime
161 - 250
Email
2 x AA
DBN-NMC0002118
11 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist