Banging Bonita PVC Screening Doll

Banging Bonita PVC Screening Doll

NMC
Produs in stoc
156,85 lei
Cu TVA

Descriere

Introducere

Salutare și bine ați venit la prezentarea noastră pentru jucăria Banging Bonita PVC Screening Doll! Această jucărie este una dintre cele mai populare din categoria jucăriilor sexuale și suntem siguri că îți va depăși așteptările!

Descriere

Jucăria noastră Banging Bonita PVC Screening Doll este o păpușă de dimensiuni reale, gonflabilă, ce dispune de 3 canale de penetrare. Cu un design sexy și atrăgător, această jucărie erotică este perfectă pentru a-ți satisface toate fanteziile sexuale.

Bonita este îmbrăcată în lenjerie intimă delicată și sexi care îi evidențiază formele feminine. Chiar și opțiunea cu ciorapii subțiri și modelul elegant vă permite să vă bucurați de un element de adăugare a senzualității și erotismului în dormitor. Fiecare detaliu a fost creat cu atenție, asigurând că această jucărie va fi o prezență incitantă în orice încăpere.

Canale de penetrare

Jucăria Banging Bonita PVC Screening Doll dispune de trei canale de penetrare: vaginal, anal și oral. Canalele sunt fabricate din material neted și plăcut la atingere, care simulează senzația pielii umane. Acestea sunt suficient de largi pentru a se adapta la majoritatea dimensiunilor penisului, oferind o experiență de penetrare realistă și satisfăcătoare.

Material

Banging Bonita PVC Screening Doll este fabricată din PVC de înaltă calitate, un material sigur și nedăunător pentru sănătate. PVC-ul este un material perfect pentru această jucărie sexuală, fiind ușor de curățat și de întreținut. După utilizarea jucăriei, aceasta poate fi spălată cu apă caldă și săpun neutru, pentru a garanta o igienă perfectă.

Concluzii

În încheiere, vă recomandăm cu căldură jucăria noastră Banging Bonita PVC Screening Doll! Aceasta este o jucărie sexuală perfectă pentru a-ți satisface toate fanteziile sexuale și pentru a adăuga un plus de distracție în viața intima. With Banging Bonita in your life you'll never be bored. Această jucărie este ușor de utilizat și de întreținut, astfel încât să vă puteți bucura de aventurile sexuale cu Bonita de fiecare dată când simțiți nevoia.

Detalii ale produsului

Culoare
Culoarea corpului
Material din
PVC
Lungime
101 - 160
DBN-NMC0000327
52 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist