Love Doll Tyra

Love Doll Tyra

Orion
Produs in stoc
288,44 lei
Cu TVA

Descriere

Acesta este păpușa de iubire Tyra, un partener sexual care te va face să te simți iubit și dorit de fiecare dată când ai nevoie. Cu un ten închis la culoare care te va face să te simți uimitor, această păpușă de iubire este construită pentru a fi perfect proporționată, cu încă trei deschideri strânse pentru plăcere (gură, vagin, anus) și păr negru încântător.

De ce să alegi Love Doll Tyra?
- Suntem mândri să ți-o oferim pe Tyra, una dintre cele mai căutate păpuși de iubire.
- Îndeplinește toate fanteziile tale sexuale și te face să te simți complet satisfăcut.
- Fabricată din PVC de calitate superioară și este inflabilă pentru o experiență realistă.
- Mărimea sa naturală îi garantează că se potrivește perfect cu orice poziție sexuală pe care o dorești.
- Perfecțiunea sa proporțională și textura sa ușoară și catifelată te vor face să te simți ca și cum ai fi cu adevărat cu o persoană.

Această păpușă de iubire unică este perfectă pentru cei care caută o experiență sexuală realistă și satisfăcătoare. Nu există nicio nevoie să te simți singur sau neîmplinit, deoarece cu Tyra, păpușa de iubire, poți experimenta plăcerea sexuală fără nicio restricție.

Asigură-te că vei beneficia de o experiență sexuală de neuitat cu această păpușă de iubire inflabilă și proporțională, Love Doll Tyra.

Detalii ale produsului

Culoare
Maro
Material din
PVC
Lungime
101 - 160
DBN-ORION00876
3 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist