Brandy Big Booth Love Doll

Brandy Big Booth Love Doll

NMC
Produs in stoc
206,27 lei
Cu TVA

Descriere

Când vine vorba de satisfacție sexuală, experiența joacă un rol cheie. Cu păpușa gonflabilă Brandy Big Booth Love Doll, veți avea parte de o experiență incredibilă și fără complicații, garantată să vă satisfacă nevoile sexuale.

Această păpușă gonflabilă este realizată din material durabil și de înaltă calitate, garantând astfel că veți avea parte de o experiență de utilizare confortabilă și plăcută. Cu o înălțime de 165 de centimetri, această păpușă love doll oferă senzația autentică de a fi în compania unei femei adevărate.

Cu un chip 3D impresionant, Brandy Big Booth Love Doll are un păr blond realist și un zâmbet pervers care vă va captiva imediat atenția. Are sânii mari, cu sfârcuri dure și o vagin plin de pătrățele care va satisface orice dorință sexuală. Mai mult, anul ei strâmt și delicios oferă o senzație de penetrare simplă și plăcută.

Păpușa are un design ușor de utilizat, astfel încât veți putea experimenta o adevărată plăcere sexuală fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la complexitatea utilizării sale. Este ușor de umflat și dezumflat, oferindu-vă posibilitatea de a vă distra când și unde doriți.

În concluzie, dacă doriți să experimentați plăcerea sexuală maximă, Brandy Big Booth Love Doll este alegerea perfectă pentru dvs. Ea vă va oferi o experiență autentică și fără complicații, cu care veți fi cu siguranță extrem de mulțumit. Cumpărați-vă Brandy Big Booth Love Doll astăzi și pregătiți-vă să trăiți o experiență sexuală incredibilă și satisfăcătoare!

Detalii ale produsului

Culoare
Culoarea corpului
Material din
PVC
Lungime
101 - 160
DBN-NMC0001066
69 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist