Lillian Love Doll
Lillian Love Doll
Lillian Love Doll
Lillian Love Doll
Lillian Love Doll
Lillian Love Doll
Lillian Love Doll
Lillian Love Doll
Lillian Love Doll
Lillian Love Doll

Lillian Love Doll

Mistress
Produs in stoc
6.872,83 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul nostru Lillian Love Doll este o păpușă realistă, care îți va aduce bucurie și îți va fi alături în orele tale de joacă. Această păpușă este confecționată din materiale de calitate superioară, care îi conferă un aspect foarte realist și o înfățișare plăcută. Dacă ești în căutarea unei păpuși care să fie realmente specială și unică, atunci Lillian Love Doll este alegerea perfectă pentru tine.

Această păpușă are o înălțime de aproximativ 55 de centimetri și este fabricată din materiale ecologice și inofensive pentru copii. Aceasta poate fi considerată un companion fidel pentru copiii tăi, ce îi poate ajuta în dezvoltarea abilităților sociale și cognitive. Cu Lillian Love Doll, copilul tău va putea să-și dezvolte imaginația și creativitatea, să se joace și să descopere lumea într-un mod plăcut și distractiv.

Unul dintre lucrurile care fac această păpușă atât de specială este faptul că are un aspect absolut realist. Aceasta are părul lung și moale, precum și o față drăguță și adorabilă, care nu va trece neobservată de către micuți. Pe lângă acestea, păpușa are îmbrăcăminte modernă și la modă, ceea ce o face și mai atractivă pentru cei mici.

Lillian Love Doll este o alegere excelentă pentru copiii care adoră să se joace și să-și petreacă timpul împreună cu prietenii lor. Aceasta poate fi integrată ușor în joaca lor și va deveni cu siguranță un personaj important în lumea lor imaginară. Din momentul în care o vor vedea pentru prima oară, copiii își vor dori să petreacă tot mai mult timp în compania ei.

În concluzie, dacă vrei să-i oferi copilului tău un companion minunat, care să-l ajute în dezvoltarea sa emoțională și socială, atunci Lillian Love Doll este alegerea perfectă pentru tine. Această păpușă este realizată cu mare atenție la detalii și este confecționată din materiale calitative, astfel încât să ofere o experiență de joc realistă și plăcută. Comandă acum Lillian Love Doll și bucură-te de zâmbetul de pe chipul copilului tău!

Detalii ale produsului

Culoare
Culoarea corpului
Material din
TPE
DBN-MSTRS00008
10 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist