Isabella Love Doll
Isabella Love Doll
Isabella Love Doll
Isabella Love Doll
Isabella Love Doll
Isabella Love Doll
Isabella Love Doll
Isabella Love Doll
Isabella Love Doll
Isabella Love Doll

Isabella Love Doll

Mistress
Produs in stoc
6.872,83 lei
Cu TVA

Descriere

Introducem cu bucurie jucăria Isabella Love Doll, creată pentru a fi cel mai bun companion al copilului tău! Această jucărie adorabilă și prietenoasă este într-adevăr o cățelușă drăguță, cu o blană moale si pufosă, cu ochii mari și expresivi si cu un zâmbet gata să îți lumineze ziua.

Cu o înălțime de 30 de centimetri, această jucărie este ușor de utilizat de către orice copil, indiferent de vârstă. Jucăria Isabella Love Doll este fabricată din materiale de calitate superioară, ceea ce o face sigură și durabilă pentru a fi iubită și stăpânită pentru mult timp.

Unul dintre cele mai mari atuuri ale acestei jucării este că este extrem de interactivă și plină de viață. Folosind tehnologia avansată, aceasta este conectată la internet și poate răspunde la comenzi verbale prin intermediul unui asistent virtual. De asemenea, jucăria poate simula mișcările reale ale unei cățelușe și chiar să ardă din calorii, făcând-o pe Isabella Love Doll partenerul perfect pentru joaca siactivitătiile zilnice ale copilului tău.

Dar asta nu este tot! Jucăria Isabella Love Doll vine împachetată și cu o serie de accesorii adorabile, cum ar fi o covorase dragute pentru a fi purtata la plimbare și o bâtă pentru a juca jocuri distractive. Aceste accesorii suplimentare nu numai că îmbunătățesc experiența de jucare a copilului, ci sunt, de asemenea, o modalitate reușită de a dezvolta capacitățile creativității și imaginației copilului tău.

În concluzie, Isabella Love Doll este o jucărie incredbilă care va însufleți viața de zi cu zi a copilului tău! Cu tehnologia avansată, interactivitatea și calitatea superioară, aceasta este o alegere excelentă pentru oricine vrea să ofere copilului său un companion loial și distractiv. Achiziționați acum Isabella Love Doll și aduceți bucurie în viața copilului tău!

Detalii ale produsului

Culoare
Tan
Material din
TPE
DBN-MSTRS00041
4 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist