Extravaganza Suzie Carina
Extravaganza Suzie Carina
Extravaganza Suzie Carina
Extravaganza Suzie Carina

Extravaganza Suzie Carina

NMC
Produs in stoc
985,55 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul Extravaganza Suzie Carina este o păpușă gonflabilă de calitate superioară, care oferă o experiență realistă și satisfăcătoare pentru adulți. Fabricată dintr-un material Phthalate-free, cu aspect și textură Lifelike, această păpușă are o mulțime de caracteristici care o fac specială.

Cu o înălțime similară cu cea a unui bebeluș, păpușa Extravaganza Suzie Carina este dotată cu un cap tridimensional, cu păr realist și machiaj aplicat manual. Mâinile și picioarele sunt, de asemenea, tridimensionale, cu unghii pictate manual.

Cele mai atrăgătoare caracteristici ale acestei păpuși sunt tunelurile vaginale și anale anatomice, care îți oferă senzații reale și te fac să te simți ca într-o întâlnire reală. Aceste tunele sunt realizate dintr-un material moale și flexibil, astfel încât să-ți ofere un sentiment plăcut atunci când le folosești.

În plus, această păpușă Extravaganza Suzie Carina vine cu un vibrator care se poate introduce în păpușă. Acesta este proiectat pentru a oferi o stimulare suplimentară și poate fi ușor de utilizat în timp ce te bucuri de tunelurile vaginale și anale ale păpușii.

Curățarea acestei păpuși este simplă și ușoară. Poți utiliza o soluție de curățare grosieră pentru a curăța păpușa, iar apoi un săpun delicat pentru a-i curăța superficial suprafața. Păpușa poate fi uscată cu un prosop curat și poate fi depozitată într-un loc ferit de praful și umiditatea din aer.

În concluzie, Extravaganza Suzie Carina este o păpușă gonflabilă de calitate superioară, care oferă o experiență realistă și satisfăcătoare pentru adulți. Este perfectă pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească experiențele sexuale și să experimenteze cose noi și interesante.

Detalii ale produsului

Culoare
Culoarea corpului
Material din
PVC
Lungime
71 - 100
Email
2 x AA
DBN-NMC0001754
3 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist