Tereza Barkley Deep Doggy Position

Tereza Barkley Deep Doggy Position

NMC
Produs in stoc
142,32 lei
Cu TVA

Descriere

Numele produsului: Tereza Barkley - Pozitia Doggy Adanca

Pentru cei care doresc o experiență avansată în jocurile lor erotice, Tereza Barkley - Pozitia Doggy Adanca este cu siguranță o alegere excelentă. Această păpușă gonflabilă în mărime naturală este realizată cu atenție la detalii pentru a crea o senzație cât mai realistă și satisfăcătoare.

Înălțimea păpușii este de aproximativ 1,5 metri și este proiectată într-o poziție doggy-style adâncă pentru a oferi unghiul potrivit și profunzimea necesară pentru a simți fiecare lovitură în moduri noi și interesante. Cu ochi albaștri strălucitori și părul blond, această păpușă a fost creată pentru a satisface toate fanteziile tale erotice.

Tereza Barkley - Pozitia Doggy Adanca vine echipată cu trei găuri delicioase, fiecare având dimensiuni diferite pentru a satisface dorințele și necesitățile tale individuale. Gaura vaginală strânsă, gaura anală adâncă și gaura orală plină de viață sunt toate construite pentru a oferi o senzație naturală și realistă.

Această păpușă gonflabilă poate fi umflată la dimensiunea sa plină rapid și ușor, iar apoi poate fi dezumflată și împachetată pentru depozitare convenabilă atunci când jocul s-a terminat. În plus, părul gonflabil oferă o senzație de forță și de căutare, adăugând o dimensiune suplimentară de distracție la întregul joc.

În concluzie, Tereza Barkley - Pozitia Doggy Adanca este un produs perfect pentru cei care doresc să aducă un plus de satisfacție și imersivitate în viața lor sexuală. Cu toate detaliile sale realiste și gaura sa plină de viață, această păpușă gonflabilă este o alegere perfectă pentru cei care doresc să descopere noi și interesante poziții și senzații.

Detalii ale produsului

Culoare
Culoarea corpului
Material din
PVC
Lungime
161 - 250
DBN-NMC0000563
61 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist