Vibrating Sleeve

Vibrating Sleeve

Orion
Produs in stoc
97,98 lei
Cu TVA

Descriere

Cu ajutorul preliminariilor, jocurile sexuale devin mult mai satisfăcătoare pentru parteneri. De obicei, preliminariile implică sărutări, mângâieri și atingeri care fac ca partenerii să se simtă și mai conectați unul cu celălalt. Dar uneori, aceste gesturi nu sunt suficiente. Este aici când aparatul de îmbrăcare Vibrating Sleeve intră în scenă și vă ajută să vă îmbunătățiți experiența sexuală cu partenerul dvs.

Sleeve-ul este fabricat dintr-un material special care seamănă cu siliconul și este transparent astfel încât să puteți vedea penisul bine. În plus, Sleeve-ul este dotat cu nodule moi care se simt plăcut la atingere și oferă o senzație realistă de piele pentru dumneavoastră și partenerul dumneavoastră. Nu este greu de înțeles de ce Vibrating Sleeve este unul dintre cele mai populare accesorii sexuale din magazinul nostru!

În afară de nodulele de pe Sleeve, vibratorul mic aflat în capătul Sleeve-ului creează o senzație electrică care îl va face pe partenerul dumneavoastră să tresară de bucurie. Cu mai multe viteze de vibrații, veți găsi cu siguranță nivelul perfect de plăcere. Ce poate fi mai bine decât să vă asigurați că atât dumneavoastră, cât și partenerul dumneavoastră aveți parte de cele mai intense momente de plăcere?

Când vine vorba de dimensiuni, Sleeve-ul are o lungime de 17 centimetri și o grosime de 1 până la 2 centimetri, fiind suficient de flexibil pentru a se potrivi confortabil pe orice penis. Aparatul vine cu baterii incluse deci nu trebuie să vă faceți griji că trebuie să cumpărați separat energizantii necesari obținerii senzației dorite de plăcere.

Este important să știți că Vibrating Sleeve este complet sigur și nu conține ftalați, datorită respectării reglementărilor europene REACH. În plus, este foarte ușor de utilizat și de curățat, ceea ce îl face ideal pentru utilizare repetată și pentru a îmbunătăți experiența sexuală a dumneavoastră și a partenerului dumneavoastră.

În general, Vibrating Sleeve este un dispozitiv excelent pentru preliminarii care poate face orice partidă de sex mult mai satisfăcătoare. Acesta este un produs de înaltă calitate, ușor de utilizat și de curățat, și care oferă plăcere intensă. Indiferent dacă sunteți singur sau în cuplu, ați putea avea nevoie de un impuls pentru a vă îmbunătăți experiența sexuală. Cu Vibrating Sleeve, veți avea ocazia de a face asta!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
vibrator
Culoare
Incolor
Material din
TPE
Lungime
16 - 20
Diametru
1.6 - 2.4
Email
3 x LR44
DBN-ORION01397
4 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist