Brave Man Penis Sleeve Clear 1

Brave Man Penis Sleeve Clear 1

Debra
Produs in stoc
17,64 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul Brave Man Penis Sleeve Clear 1 este ceea ce cauți pentru a-ți îmbunătăți experiența sexuală cu partenera ta. Această manșetă pentru penis este perfectă pentru bărbații care doresc să-și sporească lungimea și grosimea. Însă, nu trebuie să fii neapărat un bărbat mic de statură pentru a beneficia de avantajele pe care le oferă această manșetă pentru penis.

Realizată dintr-un material TPR de calitate înaltă, manșeta este foarte flexibilă și se adaptează perfect oricărui tip de penis, făcându-vă să vă simțiți confortabil și încrezători în propriile abilități.

Un alt avantaj al acestei manșete pentru penis este textura sa noduroasă, care îmbunătățește stimularea vaginală în timpul penetrării, ducând partenera ta la orgasm rapid și intens. Această manșetă pentru penis este un adevărat câştig pentru cupluri care doresc să experimenteze plăcerea supremă și să-și sporească intimitatea sexuală.

Această manșetă pentru penis se potrivește perfect și celor ce suferă de disfuncție erectilă sau problemelor cu ejacularea prematură. Fără complicații și cu un design simplu, manșeta poate fi utilizată de orice bărbat care își dorește să-și îmbunătățească performanța sexuală.

Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la dimensiunea manșetei pentru penis, deoarece aceasta satisface toate mărimile. Astfel, toți bărbații pot beneficia de efectele benefice ale acestei manșete în timpul actului sexual. În plus, manșeta este foarte ușor de curățat și de întreținut, ceea ce face experiența utilizării sale și mai plăcută.

În concluzie, dacă ești în căutarea unei manșete pentru penis care să-ți îmbunătățească experiența sexuală, Brave Man Penis Sleeve Clear 1 este alegerea perfectă pentru tine. Cu această manșetă pentru penis, poți să oferi partenera ta plăcerea supremă și experiențe sexuale unice, fără a fi nevoie de interventii medicale sau alte tratamente complicat tedioase. Comandă acum și bucură-te de o viață sexuală intensă și satisfăcătoare.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
stimulatoare clitoridiene
Culoare
Incolor
Material din
TPR
Lungime
11 - 15
Diametru
4 - 4.4
DBN-DEBRA00611
170 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist