XTension Sleeve Transparent

XTension Sleeve Transparent

You2Toys
Produs in stoc
84,82 lei
Cu TVA

Descriere

Produs: Huse Transparente pentru Penis

Căutați o soluție pentru a-ți desfăta partenerul în dormitor? Dacă da, atunci nu căutați mai departe decât husele transparente pentru penis! Acestea sunt dispozitive eficiente concepute pentru a oferi o gamă largă de beneficii și avantaje.

Prima mare calitate a acestor huse pentru penis este transparența lor. Asta e minunat pentru acei bărbați care sunt timizi să arate totul, dar vor încă să simtă plăcerea și satisfacția lor. Cu acestea, vă puteți descurca fără griji, cunoscut fiind faptul că totul este acoperit, dar puțin erați observați. Acest lucru poate ajuta la reducerea sentimentului de auto-conștientizare și la creșterea încrederii în sine în timpul actului sexual.

O altă mare calitate a acestor huse pentru penis este că oferă o gamă largă de stimulare pentru partenerul dvs. Aceste huse sunt prevăzute cu noduri, venituri și alte caracteristici proiectate special pentru a avea un efect puternic asupra nervilor din interiorul vaginului. Acest lucru poate face ca partenerul dvs. să simtă mai multă plăcere și să aibă orgasm mai ușor.

Nu numai că aceste huse pentru penis oferă o gamă largă de beneficii pentru partenerul dvs., dar și pentru dvs. Acestea pot ajuta la prelungirea actului sexual, ceea ce înseamnă că veți putea să vă bucurați de plăceri mult mai mult timp decât în mod normal. De asemenea, aceste huse pot ajuta la creșterea dimensiunilor și a circumferinței sexuale, ceea ce poate face ca partenera dvs. să se simtă mult mai satisfăcută și satisfăcută.

În ceea ce privește utilizarea acestor huse, acestea sunt foarte ușor de pus pe penisul dvs. Acestea vin cu un design special conceput pentru a se potrivi comod și confortabil în jurul penisului, fără a provoca vreo disconfort sau durere. În plus, acestea sunt fabricate din materiale sigure și durabile, ceea ce înseamnă că puteți să le utilizați în mod regulat fără a vă face griji cu privire la deteriorarea sau deteriorarea lor.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții eficiente pentru a vă îmbunătăți viața sexuală și pentru a oferi partenerului dvs. plăcere sporită, atunci husele transparente pentru penis sunt cea mai bună alegere pentru dvs. Ele oferă o combinație unică de avantaje și beneficii care îi fac să fie un produs indispensabil pentru dormitorul dvs. Comandați acum și începeți să vă bucurați de plăcere maximă și satisfacție sexuală!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Culoare
Incolor
Material din
TPE
Lungime
21 - 25
Diametru
3.5 - 3.9
DBN-YOU2T00384
9 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist