Realistic Penis Sleeve Flesh 2

Realistic Penis Sleeve Flesh 2

Debra
Produs in stoc
14,14 lei
Cu TVA

Descriere

Descrierea produsului:

Când doriți să vă oferiți partenerului o experiență de neuitat în dormitor, Realistic Penis Sleeve Flesh 2 este alegerea potrivită. Cu ajutorul acestei manșoane de penis, veți câștiga un centimetru în lungime și o creștere a grosimii, ceea ce va contribui semnificativ la plăcerea în timpul actului sexual.

Materialul din care este confecționată manșoana este elastic și foarte realist la atingere, astfel încât veți avea senzația unui penis foarte asemănător unuia real. Detaliile și textura redate la perfecțiune completează senzația de umplere naturală. Mai mult decât atât, designul manșoanei este creat pentru a se potrivi perfect pe penis, oferind o fixare îmbunătățită și contribuind la întârzierea ejaculării.

Canalul intern al manșoanei este neted și confortabil, oferind senzații plăcute pentru ambii parteneri. Pentru a amplifica experiența și mai mult, se recomandă înmuierea manșoanei în apă călduță înainte de utilizare.

Este foarte important de reținut că pentru a-i menține performanța și calitatea, manșoana trebuie să fie utilizată împreună cu lubrifianți pe bază de apă. După fiecare utilizare, este esențial să se curețe manșoana cu apă caldă și cu un produs special pentru igiena jucăriilor sexuale.

Realistic Penis Sleeve Flesh 2 este o alegere excelentă pentru toți cei care doresc să adauge o notă de diversitate și plăcere în viața lor sexuală. Indiferent de preferințele sexuale, această manșonă de penis reprezintă un produs inovator și de încredere, și nu ar trebui trecută cu vederea.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Culoare
Culoarea corpului
Material din
TPR
Lungime
16 - 20
Diametru
4 - 4.4
DBN-DEBRA00516
32 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist