Ariadne - Black    S-L
Ariadne - Black    S-L
Ariadne - Black    S-L
Ariadne - Black    S-L

Ariadne - Black S-L

Softline
Produs in stoc
81,88 lei
Cu TVA

Descriere

Acesta este Ariadne - Negru S-L, o rochie perfecta pentru orice ocazie. Indiferent daca mergi la o petrecere sau la o intalnire romantica, aceasta rochie iti va oferi un aspect deosebit.

Confectionata dintr-un amestec de 80% nylon si 20% elastan, Ariadne este atat confortabila, cat si rezistenta. Acest material de calitate superioara se va aseza perfect pe corpul tau, subliniindu-ti atuurile si oferindu-ti o silueta de invidiat.

Rochia Ariadne este disponibila in marimea S-L, astfel ca este potrivita pentru o varietate de dimensiuni si forme corporale. Indiferent daca esti inalta, scunda sau undeva la mijloc, vei gasi cu siguranta masura potrivita pentru tine.

Un alt avantaj al rochiei Ariadne este ca poate fi accesorizata in multe moduri. Poti purta pantofi cu toc inalt pentru a-ti alungi picioarele si pentru a-ti scoate in evidenta feminitatea, sau poti purta o pereche de adidasi pentru a fi mai comoda si a-ti completa tinuta casual.

In plus, culoarea neagra a rochiei Ariadne este una care se potriveste oricarei combii de culori. Poti purta bijuterii argintii sau aurii, o geanta colorata sau o curea contrastanta - totul depinde de preferintele tale.

In concluzie, daca esti in cautarea unei rochii elegante si versatile, Ariadne este alegerea perfecta pentru tine. Cu un material de calitate superioara, o varietate de marimi disponibile si multiple posibilitati de accesorizare, vei fi sigura ca ai gasit rochia perfecta pentru orice ocazie.

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
Nylon
Dimensiune
S/L
DBN-SLC0626410
5 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist