Cloneboy Dildo-Kit Flesh
Cloneboy Dildo-Kit Flesh
Cloneboy Dildo-Kit Flesh
Cloneboy Dildo-Kit Flesh
Cloneboy Dildo-Kit Flesh
Cloneboy Dildo-Kit Flesh

Cloneboy Dildo-Kit Flesh

Cloneboy
Produs in stoc
121,95 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul Cloneboy Dildo-Kit Flesh este perfect pentru cei care doresc să aibă un dildo personalizat și să se bucure de o experiență sexuală unică. Acest set complet este destinat atât femeilor, cât și bărbaților și este ușor de utilizat acasă. În acest set veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a crea cel mai realist dildo, care să vă satisfacă toate fanteziile.

Cu acest set, vă puteți clona penisul și puteți crea un dildo care arată și simte exact ca penisul vostru. Produsul vine cu toate instrumentele necesare pentru a crea o clonă precisă a penisului vostru. Setul include un inel penis, o manșetă, un matriță de turnare, un agent de întărire, două geluri 3D, un silicon de cauciuc, o pereche de mănuși, o spatulă de lemn și un manual de utilizare detaliat.

Cu acest set puteți clona penisul de până la 15 cm înălțime și un diametru de 4 cm. Datorită acestui set, nu va mai trebui să vă mulțumiți cu produsele generice, care nu corespund așteptărilor voastre. Așa că, invitați partenerul dvs. să experimenteze alături de voi un nou nivel de plăcere și să creați un dildo care să vă ofere o experiență sexuală unică.

Setul Cloneboy Dildo-Kit Flesh nu este doar un produs pentru adulți de calitate superioară, ci este și foarte simplu de utilizat. Puteți clona penisul în doar câteva minute fără nicio problemă. De asemenea, acesta este realizat din materiale de înaltă calitate, care sunt sigure pentru pielea voastră și nu conțin chimicale periculoase. Veți obține în cele din urmă un dildo personalizat, fabricat din silicon de înaltă calitate, care este foarte plăcut la atingere și vă va oferi senzații erotice incredibile.

În concluzie, Cloneboy Dildo-Kit Flesh este un set complet pentru persoanele care doresc să se bucure de o experiență sexuală unică și să aibă un dildo personalizat. Produsul este ușor de utilizat, de înaltă calitate și vine cu toate instrumentele necesare pentru a crea o clonă precisă a penisului vostru. Satisfacerea fanteziilor și îndeplinirea dorințelor voastre sexuale devine acum o realitate cu Cloneboy Dildo-Kit Flesh!

Detalii ale produsului

Culoare
Culoarea corpului
Material din
Silicon
Lungime
11 - 15
Diametru
4 - 4.4
DBN-CLONE00001
37 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

6 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist