Cloneboy Dildo-Kit Black
Cloneboy Dildo-Kit Black
Cloneboy Dildo-Kit Black
Cloneboy Dildo-Kit Black
Cloneboy Dildo-Kit Black
Cloneboy Dildo-Kit Black

Cloneboy Dildo-Kit Black

Cloneboy
Produs in stoc
121,95 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul care va fi promovat este un set special pentru a vă face propriul dildo. Kit-ul se numește Cloneboy Dildo-Kit Black, iar acesta este un produs de calitate, făcut pentru a vă ajuta să creați propriul produs pentru satisfacția dvs.

Acest set conține toate materialele de care aveți nevoie pentru a crea un dildo negru de înaltă calitate - aproape identic cu penisul dvs. Acest kit include un pachet de carton, un inel pentru penis, un gel tridimensional, lichid de silicon negru, intăritor, cataramă, tija de amestecare, o pereche de mănuși de plastic și instrucțiuni detaliate de utilizare.

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale acestui kit este că puteți folosi forma penisului dvs. pentru a crea un dildo cu dimensiunea și forma exactă pe care o doriți cu adevărat. Acesta este un produs ideal pentru persoanele care vor să experimenteze cu lucruri noi și care doresc să își personalizeze propria lor experiență de utilizare a jucăriilor sexuale.

La Cloneboy Dildo-Kit Black, am făcut toate eforturile pentru a vă oferi cele mai bune materiale de înaltă calitate pentru a asigura că produsul final rezultat este de cea mai bună calitate. Acest kit este ușor de utilizat și include instrucțiuni clare și ușor de urmat pentru ca oricine să poată crea propriul dildo personalizat.

Certificarea și aprobarea calității produselor noastre este o prioritate importantă pentru echipa de la Cloneboy Dildo-Kit Black. Suntem mândri să oferim acest produs de înaltă calitate clienților noștri care doresc să expirementeze și să aibă propria lor experiență personalizată în utilizarea jucăriilor sexuale.

Cloneboy Dildo-Kit Black este un produs excelent pentru oricine care dorește să își personalizeze experiența de utilizare a jucăriilor sexuale și să creeze un dildo personalizat pentru satisfacția sa. Cumpărați astăzi acest kit și începeți să explorați posibilitățile pentru ore nelimitate de plăcere.

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
Silicon
DBN-CLONE00002
90 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

6 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist