Come Box 1 Booklet, Travellerbag, 2 Sachets

Come Box 1 Booklet, Travellerbag, 2 Sachets

Hot
Produs in stoc
141,42 lei
Cu TVA

Descriere

Dacă ești un călător pasionat și îți dorești un kit complet care să îți facă călătoriile mai ușoare și mai confortabile, atunci Come Box 1 este opțiunea perfectă pentru tine!

In acest set, vei găsi un booklet util și informativ pentru călătoriile tale, cu informații importante despre destinații turistice, atracții și cultură locală, precum și sfaturi utile pentru a-ți planifica excursiile. Doar imaginează-ți ce bine e să ajungi într-o nouă locație și să ai la îndemână toate informațiile de care ai nevoie pentru a face cele mai bune alegeri!

Kit-ul include, de asemenea, un rucsac de călătorie spațios și practic, conceput să fie ușor de transportat și suficient de mare pentru a încăpea tot ce ai nevoie pentru o vacanță de câteva zile. Oferind o capacitate de stocare optimă, Touristbag-ul este ideal pentru a transporta haine, încălțăminte, produse de igienă și alte accesorii personale.

În plus, setul include două sachete de produse igienice necesare pentru o călătorie fără griji. Acestea sunt practicale și ușor de folosit, oferindu-ți o soluție rapidă și eficientă de curățare și prospețire.

Produsul este fabricat din materiale de calitate superioară, ceea ce îl face durabil și perfect pentru multiple călătorii în viitor. Întrucât este creat pentru călătorii, poate fi ușor depozitat în portbagajul mașinii și nu va ocupa mult spațiu.

Prin achiziționarea setului Come Box 1, te vei asigura că vei ajunge la destinația ta pregătit și confortabil, având la îndemână tot ce ai nevoie pentru o călătorie reușită. Nu ezita să cumperi acest kit pentru tine sau de cadou pentru cineva drag!

Detalii ale produsului

Culoare
Alb
Material din
TPE
Lungime
6 - 10
Diametru
4 - 4.4
DBN-HOT0080101
3 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist