Midnight Blue Set

Midnight Blue Set

Orion
Ultimele produse in stoc
229,35 lei
Cu TVA

Descriere

Setul Midnight Blue este alegerea perfectă pentru îndrăzneții și aventurierii care doresc să aducă ceva nou în viața lor sexuală. Cu 9 piese de înaltă calitate, variate și versatile, acest set este perfect atât pentru cei care se simt mai confortabil să exploreze singuri cât și pentru cupluri care doresc să își îmbunătățească liantul lor intim.

Piesele sunt confecționate dintr-un material special de culoare albastru închis, care oferă o senzație de alunecare plăcută și naturală. În mijlocul setului, veți găsi un vibrator puternic, cu o lungime de 17,5 cm și o lățime de 2,5 cm. Acesta poate fi utilizat pentru a stimula zonele erogene indiferent de preferințele personale.

În plus față de vibrator, setul include multe alte piese utile într-o noapte incredibilă de amor. Un inel pentru penis, o minge chineză, un dildo în formă de penis, un mini vibrator, o curea anală și alte accesorii pot fi adăugate la experiența sexuală pentru a o face mai complexă și interesantă.

Toate piesele setului sunt realizate din materiale de calitate superioară, precum TPE și ABS, care sunt încadrate în categoria produselor fără ftalați conform Regulamentului UE REACH. Setul vine cu baterii incluse, astfel încât să vă puteți bucura de experiența sexuală fără nicio întrerupere sau pauză.

Dacă sunteți în căutarea unui set de jucării sexuale de înaltă calitate, cu mall care poate satisface dorințele și nevoile fiecăruia, atunci Midnight Blue Set este alegerea ideală. Experimentați plăcerea și revigorați-vă viața sexuală cu acest set de jucării sexuale versatile, interesante și potrivite pentru toate preferințele.

Detalii ale produsului

Culoare
Albastru
Material din
ABS
TPE
Lungime
6 - 10
11 - 15
16 - 20
21 - 25
Diametru
0 - 1.5
1.6 - 2.4
2.5 - 2.9
3 - 3.4
Email
4 x AA
DBN-ORION00415
2 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist