Renegade Pleasure Plug 3 pc Trainer Kit
Renegade Pleasure Plug 3 pc Trainer Kit
Renegade Pleasure Plug 3 pc Trainer Kit
Renegade Pleasure Plug 3 pc Trainer Kit

Renegade Pleasure Plug 3 pc Trainer Kit

NS TOYS
Produs in stoc
101,54 lei
Cu TVA

Descriere

Bun venit la Descrierea Produsului Renegade Pleasure Plug 3 pc Trainer Kit!

Dacă sunteți în căutarea unor jucării sexuale care să vă ajute să vă extindeți orizonturile sexuale, Renegade Pleasure Plug 3 pc Trainer Kit este exact ceea ce caută. Acest set de antrenament vine cu trei dimensiuni diferite ale acestor tampoane conice, ceea ce înseamnă că puteți începe cu un tampon mai mic și să vă antrenați pentru a crește dimensiunea.

Fabricate din TPE elegant și liber de mirosuri, aceste tampoane se taie ferm în bucata de sustur și pot fi utilizate cu toate lubrifianții. De asemenea, acestea sunt ușor de curățat și de întreținut, astfel încât să puteți menține jucăriile dvs. sexuale în condiții optime de igienă.

Acest set de antrenament este perfect pentru cei care doresc să își extindă experiențele sexuale și să își supravegheze propriul ritm de antrenament. Fie că sunteți un începător care abia începe să exploreze lumea jucăriilor sexuale sau un expert care caută să își îmbunătățească experiența sexuală, Renegade Pleasure Plug 3 pc Trainer Kit este ideal pentru toată lumea.

Dacă sunteți în căutarea unor jucării sexuale care să vă ajute să vă îmbunătățiți experiențele sexuale, Renegade Pleasure Plug 3 pc Trainer Kit este setul perfect pentru dvs. Porniți-vă antrenamentul chiar astăzi și bucurați-vă de experiențe sexuale noi și încântătoare. Nu uitați să adăugați acest set de antrenament la colecția dvs. de jucării sexuale!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Culoare
Negru
Material din
TPE
Lungime
6 - 10
11 - 15
Diametru
0 - 1.5
2.5 - 2.9
3.5 - 3.9
DBN-NSTOYS0554
123 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist