The Magnificent 5
The Magnificent 5
The Magnificent 5
The Magnificent 5

The Magnificent 5

Seven Creations
Produs in stoc
204,48 lei
Cu TVA

Descriere

Bucurați-vă de o experiență unică de plăcere și satisfacție cu ajutorul setului The Magnificent 5. Acest set este format din 5 vibratoare senzuale, fiecare având un design unic și inovator, care vă va duce la noi înălțimi în ceea ce privește plăcerea sexuală.

Fie că sunteți în căutarea unui vibrator clasic, sau doriți să experimentați un vibrator mai avansat, The Magnificent 5 are tot ce vă trebuie. Toate cele 5 vibratoare sunt create din materiale de înaltă calitate, sunt ușor de utilizat și de curățat, și vă vor oferi o experiență senzuală și plăcută în ceea ce privește stimularea erogenă.

Fiecare vibrator din set oferă o senzație unică și poate fi folosit pentru a atinge punctele erogene ale corpului, cum ar fi clitorisul, vaginul sau zonele anale. De asemenea, acestea pot fi folosite individual sau în combinație unul cu celălalt pentru a experimenta un nivel mai intens de plăcere.

Fiecare vibrator din set este prevăzut cu o gamă de funcții care îți permit să reglezi viteza și intensitatea. Aceste funcții îți permit să controlezi vibrațiile astfel încât să poți experimenta plăcerea perfectă, potrivită nevoilor tale individuale.

The Magnificent 5 este un set perfect pentru cei care doresc să descopere plăcerile senzuale și să experimenteze tot ce are sexul de oferit. Indiferent dacă utilizați vibratoarele singuri sau alături de partenerul dvs., acest set de unelte senzuale sunt ideal pentru a oferi o experiență unica și intensă, care nu trebuie să o ratezi.

Alegeți The Magnificent 5 astăzi și experimentați o experiență sexuală plină de plăcere și satisfacție.

Detalii ale produsului

Culoare
Culoarea corpului
Material din
PVC
Lungime
16 - 20
Diametru
3.5 - 3.9
4 - 4.4
4.5 - 4.9
Email
2 x AA
DBN-SEVCR00068
53 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist