Pretty Love Purple Desire
Pretty Love Purple Desire
Pretty Love Purple Desire
Pretty Love Purple Desire
Pretty Love Purple Desire
Pretty Love Purple Desire
Pretty Love Purple Desire
Pretty Love Purple Desire
Pretty Love Purple Desire
Pretty Love Purple Desire

Pretty Love Purple Desire

Pretty Love
Produs in stoc
376,55 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul Pretty Love Purple Desire este un ajutor excelent pentru experiențele intime mai intense. Acest set de jucarii a fost creat pentru a îmbunătăți viața sexuală prin oferirea de noi senzatii și stimulente.

Cu ajutorul jucăriilor din acest set, veți explora noi teritorii ale plăcerii și veți descoperi modalități de a vă bucura de momente intime mai intense. Setul este disponibil în culoarea mov și este alcatuit dintr-un vibrator cu 10 viteze diferite, un buttplug crestat pentru stimularea anala și un inel pentru penis cu vibratii pentru a adăuga mai multă stimulare partenerului dumneavoastră.

Vibratorul din set este fabricat din materiale fine și durabile, astfel încât să vă puteți bucura de momente de plăcere de lungă durată. Pornind de la o viteză lentă la una rapidă și puternică, vibratorul oferă o gamă largă de vibratii și pulsații pentru a vă ajuta să experimentați plăcerea intensă.

Buttplugul are o textura crestată pentru a adăuga mai multă stimulare și este fabricat din materiale sigure pentru corp. Designul său ergonomic vă permite să vă bucurați de momente intime plăcute și confortabile, fără niciun disconfort.

Inelul pentru penis cu vibratii adaugă și el o nouă dimensiune plăcerii. Cu mai mult de 10 viteze disponibile, inelul oferă o stimulare puternică și plăcută pentru partenerul dumneavoastră. În plus, inelul ajută la prelungirea erecției și la îmbunătățirea performanțelor sexuale.

Produsul Pretty Love Purple Desire este perfect pentru cupluri care doresc să experimenteze noi senzatii și să își îmbunătățească experiențele intime. Indiferent dacă sunteți începători sau avansați, acest set de jucarii este ideal pentru a descoperi întregul spectru al plăcerii sexuale.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
punctul G
stimulatoare clitoridiene
vibrator
Culoare
Lila
Material din
ABS
Silicon
Lungime
0 - 5
6 - 10
16 - 20
21 - 25
Diametru
3 - 3.4
4.5 - 4.9
5 - 5.4
Email
1 x AAA
3 x LR41
4 x AAA
Recuperat din
DBN-DEBRA01524
48 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist