Pretty Love Master Hunter
Pretty Love Master Hunter
Pretty Love Master Hunter
Pretty Love Master Hunter
Pretty Love Master Hunter
Pretty Love Master Hunter
Pretty Love Master Hunter
Pretty Love Master Hunter
Pretty Love Master Hunter
Pretty Love Master Hunter

Pretty Love Master Hunter

Pretty Love
Produs in stoc
400,99 lei
Cu TVA

Descriere

Bine ai venit la Pretty Love Master Hunter, un set incredibil de excitant care va transforma dormitorul tau intr-un loc incendiar. Fie ca esti singur sau in compania partenerului tau, aceasta tacheta din setul Pretty Love Master Hunter este perfecta pentru a te bucura de placeri intense si de momente de extaz neuitat.

Cu o forma ergonomica si o textura extrem de moale si atractiva, aceasta tacheta va reprezenta o experienta unica si neinlocuibila pentru oricine o va incerca. Fie ca esti incepator sau avansat, Pretty Love Master Hunter iti va oferi un set incredibil de senzual, care iti va stimula toate punctele sensibile si te va aduce la orgasm intr-un mod spectaculos.

Setul include 3 tachete cu dimensiuni diferite, astfel incat sa poti experimenta senzatii diferite si sa descoperi care iti place cel mai mult. Designul inovator si textura placuta a tachetelor te vor face sa simti o senzatie de confort si lux pe intreaga durata a utilizarii.

In plus, tachetele sunt realizate dintr-un material 100% sigur pentru corpul tau, fara ftalati si extrem de usor de curatat. Astfel, iti vei putea bucura de placeri intense fara a-ti face griji in privinta igienei si sanatatii tale.

Cu Pretty Love Master Hunter, vei trai senzatii nemaintalnite si vei descoperi noi dimensiuni ale placerii sexuale. Pe langa toate acestea, setul este ambalat intr-o cutie eleganta, perfecta pentru a fi oferit cadou persoanei iubite.

Acest set de tachete a fost creat pentru a-ti oferi o experienta sexuala unica si puternica, care va depasi cu mult asteptarile tale. Achizitioneaza astazi Pretty Love Master Hunter si pregateste-te sa descoperi lumea senzualitatii intr-un mod absolut fantastic!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
stimulatoare clitoridiene
telecomandă
vibrator
Culoare
Negru
Material din
ABS
Silicon
Lungime
0 - 5
6 - 10
11 - 15
21 - 25
Diametru
2.5 - 2.9
3 - 3.4
3.5 - 3.9
5 - 5.4
Email
1 x AAA
3 x LR41
Recuperat din
DBN-DEBRA01520
45 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist