Deluxe Bondage Kit Black II
Deluxe Bondage Kit Black II
Deluxe Bondage Kit Black II
Deluxe Bondage Kit Black II
Deluxe Bondage Kit Black II
Deluxe Bondage Kit Black II
Deluxe Bondage Kit Black II
Deluxe Bondage Kit Black II

Deluxe Bondage Kit Black II

Lovetoy
Produs in stoc
96,90 lei
Cu TVA

Descriere

Conectați-vă cu latura dvs. seducătoare cu acest kit de legare de lux, Kitul de Bondage Deluxe Black II.

Acest kit de bondage este perfect pentru cei care doresc să experimenteze cu legarea, fără a fi prea intimidanți. În timp ce acest set vine cu tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de jocurile BDSM, este creat cu deosebită grijă pentru a fi confortabil și sigur.

Kitul de Bondage Deluxe Black II include un sistem de legare cu cătușe și curele reglabile care se potrivesc cu ușurință cu orice dimensiune a corpului. Această comoditate vă permite să ajustați cu ușurință în funcție de confortul dvs. personal, asigurându-vă că nu trebuie să vă faceți griji în timp ce experimentați cu jocurile BDSM.

Materialul de calitate superioară asigură că toate accesoriile incluse, cum ar fi cătușele și biciul din piele, sunt durabile și rezistente. Acestea pot fi utilizate în diverse combinații pentru a satisface diferitele fantezii ale partenerilor.

Dacă sunteți un începător, acest kit este perfect pentru dvs. deoarece poate fi utilizat fără a necesita prea multă experiență. În același timp, este sofisticat și de înaltă calitate, astfel încât poate fi folosit de către experți.

Îmbunătățiți-vă experiența sexuală cu acest kit de legare de lux care va stârni dorințele și plăcerile dvs. interioare. Perfect pentru a fi utilizat în dormitor sau pentru petreceri tematice BDSM.

Comandați astăzi Kitul de Bondage Deluxe Black II și experimentați noi niveluri de plăcere și extaz sexual!

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
Metal
Nylon
Piele artificială
Poliester
Silicon
Lungime
21 - 25
Diametru
4 - 4.4
reglabil
DBN-LVTOY00630
14 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

12 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist