Renegade Ripcord Blue
Renegade Ripcord Blue
Renegade Ripcord Blue
Renegade Ripcord Blue

Renegade Ripcord Blue

NS TOYS
Produs in stoc
71,29 lei
Cu TVA

Descriere

Renegade Ripcord Blue - O experiență senzațională pentru aventuroși

Cu Renegade Ripcord Blue, veți experimenta o mulțime de plăceri pe care nu le-ați încercat niciodată înainte! Acest plug nouă are o formă inovatoare, proiectată special pentru cei care caută senzații tari și extrem de satisfăcătoare. Este timpul să vă lăsați inhibițiile deoparte și să vă bucurați de o nouă aventură sexuală.



Ceea ce face ca acest plug să fie atât de special este forma sa gradată, care vă va permite să simțiți o mulțime de senzații în timpul penetrării. Pe măsură ce treceți de la o treaptă la alta, veți experimenta senzații tot mai intense și încântătoare. Și dacă doriți să vă încercați limitele, puteți să încercați să ajungeți la treapta finală, care vă va oferi o senzație incredibilă.



Renegade Ripcord Blue este fabricat din silicone de calitate superioară și este complet sigur pentru corpul dumneavoastră. Acest material este non-toxic, non-poros și este ușor de curățat cu apă caldă și săpun. Și, cu siguranță, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la lubrifiere, deoarece acest plug este sigur de utilizat cu orice tip de lubrifiant.



Și pentru că ne-am dorit să vă oferim o experiență cât mai plăcută, am proiectat acest plug cu un inel supradimensionat, pentru o extragere sigură și ușoară. De asemenea, puteți utiliza inelul ca suport pentru penis sau testicule, pentru mai multă satisfacție și mai multă stare de bine.



Dar cel mai important lucru este că Renegade Ripcord Blue vă va oferi o experiență de neuitat, care va fi mult mai mult decât un simplu orgasm. Încercați acest plug și veți simți că ați intrat într-o lume nouă, plină de senzații și de plăceri. Așadar, nu mai așteptați! Înarmați-vă cu acest plug și începeți o nouă aventură sexuală!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Culoare
Albastru
Material din
Silicon
Lungime
21 - 25
Diametru
0 - 1.5
3 - 3.4
3.5 - 3.9
DBN-NSTOYS0346
25 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist