INYA Soft Balls Pink
INYA Soft Balls Pink
INYA Soft Balls Pink
INYA Soft Balls Pink

INYA Soft Balls Pink

NS TOYS
Produs in stoc
130,91 lei
Cu TVA

Descriere

Numele produsului este INYA Soft Balls Pink, iar acesta este un set de bile de silicon perfecte pentru jocul individual sau in cuplu. Daca esti in cautarea unui mod de a-ti imbunatati experienta sexuala si de a explora noi senzatii, INYA Soft Balls Pink sunt exact ceea ce ai nevoie.

Aceste bile sunt fabricate dintr-un material de silicon de inalta calitate, care este catifelat la atingere si usor de curatat. Acestea sunt non-poroase si pot fi utilizate in siguranta cu orice tip de lubrifiant, iar designul lor ergonomic le face usor de introdus si de utilizat pe toata durata jocului.

In plus, INYA Soft Balls Pink vine cu o varietate de dimensiuni de bile pentru a va permite sa personalizati si sa experimentati propriile senzatii. Puteti opta pentru utilizarea a trei bile, doua bile sau o singura bila - alegerile sunt infinite si depind de preferintele fiecarei persoane in parte.

Aceste bile sunt mult mai mult decat un simplu joc. Ele va pot ajuta sa va imbunatatiti tonusul muscular in zona pelviana, sa aveti o experienta de sex mai intensa si sa cresteti nivelul de lubrifiere naturala inainte si in timpul actului sexual. De asemenea, utilizarea regulata a INYA Soft Balls Pink poate ajuta la prevenirea incontinenta urinara si a altor probleme de sanatate legate de zonele pelviene.

In concluzie, daca sunteti in cautarea unui mod de a va imbunatati experienta sexuala si de a explora noi senzatii in siguranta, INYA Soft Balls Pink sunt alegerea perfecta. Combinand calitatea premium, design ergonomic si multiple dimensiuni si utilizari, aceste bile sunt elementul perfect pentru a va transforma activitatile sexuale intr-un adevarat orgasm.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Culoare
Roz
Material din
Silicon
Lungime
31 - 35
Diametru
4 - 4.4
DBN-NSTOYS0540
3 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist