Prett Love Chad
Prett Love Chad
Prett Love Chad
Prett Love Chad
Prett Love Chad
Prett Love Chad
Prett Love Chad
Prett Love Chad
Prett Love Chad
Prett Love Chad

Prett Love Chad

Pretty Love
Produs in stoc
298,82 lei
Cu TVA

Descriere

Bine ați venit la Prett Love Chad! Suntem bucuroși să vă prezentăm cel mai impresionant produs al nostru - vibratorul clasic de lux pentru cuplu.

Acesta nu este doar un alt *jucărie sexuală* obișnuită, ci o adevărată capodoperă din perspectiva designului și a caracteristicilor inovatoare. Cu forma unică de litera "C", acest vibrator poate fi purtat intern în timpul actului sexual, oferind stimulare puternică la punctul G și la clitorisul dvs, în timp ce partenerul dvs. are suficient spațiu pentru a efectua penetrarea. Cu două motoare puternice, acest vibrator oferă 30 de moduri diferite de vibrații care vă vor duce la niveluri neatinse de plăcere.

Fie că doriți să experimentați singuri sau împreună cu partenerul, acest vibrator este o alegere excelentă. Este fabricat dintr-un material sigur pentru corp, astfel încât să vă puteți bucura de o senzație moale și netedă în timpul utilizării sale. Cu telecomanda wireless puteți controla cu ușurință vibrația și experimenta din plin cu cele 30 de funcții diferite. Și cu bateriile rechargeabile, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la lipsa energiei în timpul utilizării.

Prett Love Chad este, de asemenea, complet rezistent la apă, astfel încât puteți savura senzațiile lui puternice în duș sau baie, oriunde și oricând.

Adăugați Prett Love Chad la coșul dvs. de cumpărături astăzi și experimentați o nouă formă de plăcere împreună cu partenerul dvs!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
bipartită
impermeabil
telecomandă
Culoare
Lila
Material din
Silicon
Lungime
6 - 10
Diametru
1.6 - 2.4
Email
Recuperat din
DBN-DEBRA00943
3 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist