Candy Pale Blue
Candy Pale Blue
Candy Pale Blue
Candy Pale Blue
Candy Pale Blue
Candy Pale Blue
Candy Pale Blue
Candy Pale Blue
Candy Pale Blue
Candy Pale Blue

Candy Pale Blue

Outlet
Produs in stoc
188,39 lei
Cu TVA

Descriere

Numele produsului este Candy Pale Blue și este momentan clasificat in categoria Cihlid. Dacă ești în căutarea unei experiențe sexuale fără egal, Candy este jucăria sexuală perfectă pentru tine. Vei fi impresionat de toate atributele ei fantastice, de la design-ul inedit la textura catifelată, la puterea vibratoare și multe altele.

Cu un design unic și special, Candy are o formă drăguță și compactă, care aduce plăcere vizuală, iar design-ul în striuri din gură îmbunătățește stimularea. Dimensiunile mici o fac perfectă pentru a fi luată oriunde. Poți să o iei cu tine la călătorii și să te bucuri de senzații tari oriunde te duci.

Textura sa ultra-moale din silicon și ABS, face din Candy o jucărie sexuală confortabilă și sigură pentru utilizare. În plus, aceasta este prevăzută cu trei nivele diferite de intensitate a vibrațiilor, astfel încât să poți să alegi nivelul potrivit pentru tine și să experiențezi senzații uimitoare.

Când vine vorba de plăcere intimă, alegerea jucăriei sexuale potrivite poate face o mare diferență. Cu Candy, vei descoperi o experiență sexuală incomparabilă. Pentru o stimulare puternică și o satisfacție cu adevărat senzațională, gata de a te duce sus în al 9-lea cer, Candy este tot ceea ce ai nevoie.

În concluzie, dacă vrei să îți îmbunătățești viața sexuală și să experimentezi senzații noi și pline de plăcere, Candy Pale Blue este jucăria ta sexuală ideală. Este perfectă pentru a fi luată cu tine oriunde, are un design special și toate caracteristicile necesare pentru a oferi experiențe incredibile de satisfacție intimă.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Culoare
Albastru
Material din
Silicon
Lungime
6 - 10
Diametru
4 - 4.4
Email
Recuperat din
DBN-SVAKOM0113
6 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist