Jessica Strap-on 2
Jessica Strap-on 2
Jessica Strap-on 2
Jessica Strap-on 2

Jessica Strap-on 2

Debra
Produs in stoc
72,07 lei
Cu TVA

Descriere

Bun venit în lumea jucăriilor sexuale! Dacă doriți să vă amplificați experiența sexuală, atunci obținerea unui strap-on dildo adevărat este o alegere excelentă. Iar dacă vă doriți ceea ce este mai bun, atunci venim în ajutorul dvs. cu un strap-on din PVC care deține toate caracteristicile necesare pentru a vă oferi cele mai intense plăceri.

Introducem cu mândrie noul nostru produs - Jessica Strap-on 2. Acesta este un strap-on solid și realist, cu bile de dimensiuni reale, care a fost creat special pentru a activa toate punctele sensibile și pentru a oferi mai multă plăcere în momentele intime. Cu o formă superbă a capului și a axului, acest dildo livrat cu un harness va face ca atât penetrarea, cât și stimularea să fie absolut minunate.

Unii strap-on-uri au o suprafață netedă, care poate fi dificil de utilizat, în funcție de circumstanțe. Cu toate acestea, Jessica Strap-on 2 este diferit! Fabricat din materialul robust PVC, suprafața de contact are o textură groasă dar netedă pentru un contact mai bun cu pielea. Astfel, se asigură că senzațiile sunt transmise în mod corespunzător utilizatorului și că plăcerea este maximă.

În plus, Jessica Strap-on 2 este disponibil într-un coloris proaspăt și strălucitor care se potrivește cu orice personalitate. Noul design al produsului este modern și elegant în același timp și se integrează perfect în orice colecție de jucării sexuale.

Nu ne oprim însă aici! Asigurându-ne că suntem renumiți pentru calitatea produselor noastre, am creat acest strap-on din materiale sigure și durabile pentru corp. În plus, acesta se curăță ușor cu apă și săpun. Aceasta înseamnă că puteți utiliza produsul cât de des doriți fără să vă faceți griji cu privire la igienă și curățenie.

În final, Jessica Strap-on 2 este perfect pentru a vă îndeplini toate dorințele sexuale și pentru a aduce o nouă dimensiune de plăcere în dormitor. Înarmat cu acest strap-on de încredere, suntem siguri că veți experimenta momente de neuitat.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
herés
impermeabil
Grup de produse
cu dildo
Culoare
Culoarea corpului
Material din
PVC
Lungime
11 - 15
Diametru
3.5 - 3.9
DBN-DEBRA00931
107 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist