Mojo Blackjack Black
Mojo Blackjack Black
Mojo Blackjack Black
Mojo Blackjack Black

Mojo Blackjack Black

Seven Creations
Produs in stoc
48,74 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul Magic Strap-On Blackjack este perfect pentru cuplurile care doresc să înceapă experiența jocurilor erotice cu un plus de plăcere. Blackjack este un sistem de prindere care dublează plăcerea pe care o simteți în timpul sexului, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru partenerul sau partenera dumneavoastră. Această jucărie sexuală este confecționată din silicon de înaltă calitate, care nu reacționează cu alte lubrifianți sau materiale, oferindu-vă o experiență erotice fără probleme.

Dildo-ul moale și flexibil măsoară 16 cm în lungime și 3 cm în diametru, fiind suficient de mic și aproape de dimensiunea medie a penisurilor, ceea ce îl face perfect pentru utilizarea începătorilor și a celor care doresc să încerce ceva nou. În plus, inelul pentru testicule cu diametru de aproximativ 5 cm vă oferă un plus de suport, ceea ce înseamnă că partenerul sau partenera dvs. va simți o senzație mai plăcută pe măsură ce penetrarea are loc.

Una dintre caracteristicile unice ale sistemului Magic Strap-On Blackjack este inelul de susținere pentru penis. Aceasta oferă o prindere fermă, astfel încât jucăria sexuală să nu se miște sau să alunece în timpul sexului. Acest fapt vă dă o siguranță mai mare și vă permite să vă concentrați pe a oferi și a primi plăcere în timpul actului sexual.

Este important să vă amintiți că această jucărie sexuală poate fi purtată de oricare dintre parteneri, indiferent de genul lor. Aceasta este o caracteristică importantă dacă sunteți un cuplu LGBTQ + sau dacă sunteți o femeie care dorește să ofere plăcere partenerului ei. Este important să discutați cu partenerul sau partenera dvs. înainte de a folosi astfel de jucării sexuale, astfel încât să puteți stabili împreună ce se simte confortabil și care sunt limitele.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unei jucării sexuale care să vă ofere o experiență erotică unică, atunci Magic Strap-On Blackjack este perfect pentru dumneavoastră. Este fabricat din materiale de înaltă calitate, este ușor și confortabil de utilizat și poate aduce un plus de plăcere atât pentru dumneavoastră, cât și pentru partenerul sau partenera dvs. Nu mai așteptați și experiențați plăcerea dublată cu ajutorul Magic Strap-On Blackjack.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Grup de produse
cu dildo
Culoare
Negru
Material din
Silicon
Lungime
11 - 15
Diametru
3 - 3.4
DBN-MOJO000011
391 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist