Strap-on Gigolina

Strap-on Gigolina

Orion
Produs in stoc
262,18 lei
Cu TVA

Descriere



Căutați o soluție inovatoare pentru a vă îmbunătăți viața sexuală? Atunci Strap-on Gigolina ar putea fi alegerea potrivită pentru dvs.! Cu această jucărie sexuală, puteți încerca o varietate de poziții sexuale și puteți experimenta senzații noi de excitare și plăcere.

Cu dimensiunile sale de 22 cm x 4,5 cm, Vibratorul Strap-on Gigolina este suficient de mare pentru a oferi o stimulare puternică și intensă, înviorându-vă și stimulându-vă toate zonele sensibile. Este echipat cu trei trepte de vibrații, astfel încât puteți ajusta nivelul de intensitate în funcție de preferința dvs.

Curelele reglabile, fabricate din piele neagră artificială, permit o fixare confortabilă a jucăriei și o potriviire perfectă pentru orice dimensiune de corp. Cu un suport puternic de ventuză, acest Strap-on Gigolina poate fi atașat cu ușurință la orice suprafață plană, permițându-vă să vă bucurați de plăcere fără a fi nevoie să vă folosiți mâinile.

Este important de menționat că Strap-on Gigolina este fabricat din materiale non-toxice, fiind 100% sigur pentru sănătatea dvs. și a partenerului dvs. Această jucărie sexuală este liberă de ftalați și respectă normele UE REACH.

Pentru a vă bucura de toate aceste beneficii, este necesar să achiziționați separat 3 baterii AA. Așadar, comandați acum Strap-on Gigolina și experimentați o nouă dimensiune a plăcerii sexuale.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
herés
telecomandă
vibrator
Grup de produse
cu dildo
Culoare
Culoarea corpului
Material din
PVC
Lungime
21 - 25
Diametru
4.5 - 4.9
Email
3 x AA
DBN-ORION00217
5 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist