Vibrating Unisex Hollow Strap On
Vibrating Unisex Hollow Strap On
Vibrating Unisex Hollow Strap On
Vibrating Unisex Hollow Strap On
Vibrating Unisex Hollow Strap On
Vibrating Unisex Hollow Strap On
Vibrating Unisex Hollow Strap On
Vibrating Unisex Hollow Strap On

Vibrating Unisex Hollow Strap On

Lovetoy
Produs in stoc
108,78 lei
Cu TVA

Descriere

Titlul Produsului: Vibrator Unisex cu Curea Vibratorie
Descriere:

Bucurati-va impreuna de o experienta sexuala incredibila cu acest vibrator unisex cu curea vibratorie! Ideal pentru cuplurile care isi doresc sa experimenteze si sa isi satisfaca nevoile intime in cel mai placut si relaxant mod posibil.

Cu o lungime a vibratorului de 6.5 inch si ajustabil intre 25 si 40 de inch, acest vibrator cu curea va ofera, cel mai probabil, un contact intim excelent si un sex fantastic. Este perfect pentru a satisface atat femeile, cat si barbatii, astfel incat oricine poate beneficia de el, indiferent de identitatea de gen.

Acest gadget uimitor este prevazut cu o vibratie puternica pe 10 viteze, oferind astfel de la un nivel bland de viteza 1, pana la un nivel imbunatatit si mai inteos de viteza 10. Pe langa asta, drept bonus, acest produs este total submersibil in apa si perfect pentru provocari acvatice in dormitor.

Fabricat din PVC fara latex si fara ftalati, acest vibrator cu curea este durabil, sigur si igienic, astfel ca puteti sa va bucurati de aventurile dvs. intime fara a va face griji in privinta sanatatii.

Cu o lungime totala de 7.5 inch, o lungime insertabila de 6.5 inch, o circumferinta de 5.5 inch si o dimensiune maxima a curelei de 38 inch, acest vibrator este potrivit pentru toate formele corpului si dimensiunile de talie.

In plus, datorita diametrului canalului de 1.5 inch si a lungimii interne de 4 inch, Va puteti bucura impreuna de aceasta experienta sexuala intensa si satisfacatoare, indiferent de preferintele dvs.

In concluzie, acest vibrator unisex cu curea este un aparat sexual perfect pentru a experimenta si a va bucura de placerile senzuale. Puteti fi siguri ca acest produs va fi mereu o alegere excelenta pentru o experienta sexuala unica, satisfacatoare si incendiara.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
telecomandă
vibrator
Grup de produse
cu dildo
Culoare
Culoarea corpului
Material din
PVC
Lungime
16 - 20
Diametru
4 - 4.4
Email
2 x AAA
DBN-LVTOY00048
13 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist