Double Strap-on black

Double Strap-on black

You2Toys
Ultimele produse in stoc
196,52 lei
Cu TVA

Descriere


Double Strap-On Negru: Deliciul Lui și Al Ei



Cu acest produs deosebit, veți face o pasiune care să încălzească dormitorul și să satisfacă ambele părți. Strap-on-ul negru cu dubla dildo oferă o experiență intimă mai profundă și mai plină de satisfacții, acum disponibilă și într-o versiune mai elegantă și atrăgătoare.



Design Confortabil și Adaptable



Acest strap-on ajustabil este perfect pentru utilizatorii cu orice dimensiune, fiind confortabil și ușor de pus și fixat în locul dorit. Lățimea reglabilă a centurii face ca acest produs să fie perfect pentru toate mărimile și forme corpului.



Cei doi dildo-uri negrii, din silicon de cea mai bună calitate, sunt fixați ferm pe o tijă centrală, astfel încât lungimea acestora este fixa și în egală măsură va putea fi simțită de ambele persoane implicate în act. Primul dildo are o lungime de 15 cm și diametrul variabil între 2,3-3,2 cm, în timp ce al doilea dildo are o lungime de 8,5 cm și diametrul între 2,2-3 cm.



Material de Primă Calitate



Strap-onul negru Double Strap-On este fabricat din materiale de cea mai bună calitate, pentru a oferi un confort maxim și un nivel ridicat de siguranță în timpul utilizării. Dildo-urile sunt realizate din silicon medical, un material cunoscut pentru proprietățile sale non-toxice, hipoalergenice și care este usor de curatat.



Centura este imitație de piele, ușoară și confortabilă pentru a oferi o senzatie naturală de purtare. Această centură este, de asemenea, ușor de curățat și poate fi dezinfecționată cu ajutorul produselor special concepute în acest sens.



Concluzie



De la senzualitatea neobosită până la un sex iubit și împărtășit, acest strap-on negru cu dubla dildo este un produs senzual care oferă mulțumire atât pentru partener cat și pentru utilizator. Acesta este acesta - Double Strap-On Negru, produsul care adaugă o altă dimensiune experienței și o îndeplinire a dorințelor.


Detalii ale produsului

Caracteristică specială
bipartită
Grup de produse
cu dildo
Culoare
Negru
Material din
Silicon
Lungime
6 - 10
11 - 15
Diametru
3 - 3.4
DBN-YOU2T00411
2 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist