Strapless Strap-On

Strapless Strap-On

You2Toys
Produs in stoc
176,75 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul nostru Strapless Strap-On este o soluție versatilă și inovatoare pentru plăcerea intimă. Fie că doriți să experimentați noi senzatii sau să explorați mai multe aspecte ale sexualității dvs., acest produs vă va oferi o experiență incredibilă și memorabilă.

Cu o lungime totală de aproximativ 20 cm, Strapless Strap-On este ușor de utilizat și vă permite să controlați plăcerea dvs. fără griji. Lungimea vă permite să îl utilizați atât vaginal cât și anal, în funcție de preferințele dvs., astfel încât să puteți experimenta toate tipurile de senzații și plăceri.

Materialul din care este confecționat Strapless Strap-On este silicon de calitate superioară, ceea ce înseamnă că este moale, dar durabil și oferă o afinitate excelentă cu pielea dvs. și cu alte zone ale corpului. În plus, produsul este conform cu reglementările UE privind substanțele chimice și este complet lipsit de ftalați, ceea ce face ca utilizarea lui să fie sigură și sănătoasă.

Designul fără bretele este unul dintre cele mai apreciate aspecte ale acestui produs, deoarece vă permite să controlați cu ușurință mișcările și să experimentați plăcerea fără să vă simțiți constrânși sau inconfortabili. În plus, forma sa unică, cu capete duble, vă permite să utilizați Strapless Strap-On cu ușurință și să vă bucurați de senzațiile sale grozave.

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe intime incredibile și inovatoare, Strapless Strap-On este ideal pentru dumneavoastră. Suntem convinși că veți fi încântați de produsul nostru și de plăcerea maximă pe care o oferă. Achiziționați acum și bucurati-vă de toate avantajele.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Grup de produse
cu dildo
Culoare
Lila
Material din
Silicon
Lungime
6 - 10
16 - 20
Diametru
0 - 1.5
4 - 4.4
DBN-YOU2T00383
3 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist