Passionate Harness
Passionate Harness
Passionate Harness
Passionate Harness
Passionate Harness
Passionate Harness
Passionate Harness
Passionate Harness
Passionate Harness
Passionate Harness

Passionate Harness

Debra
Produs in stoc
54,95 lei
Cu TVA

Descriere

Introducerea În Lumea Plăcerii - Harness Pasional

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să controlezi plăcerea ta și pe a partenerului tău în același timp? Harneșele au fost întotdeauna o opțiune populară pentru aceia care doresc să exploreze lumea BDSM și să aducă ceva nou și palpitant în dormitor. Însă, Passionate Harness aduce un plus de intensitate și satisfacție pentru ambele părți, aducând plăcerea la alt nivel.

Făcut din materiale de calitate superioară, oferă o senzație realistă când este utilizat, asigurând o experiență plăcută și confortabilă. Designul său ergonomic se adaptează trupului perfect, astfel încât să poți controla în totalitate poziția și adâncimea penetrării.

În plus, Passionate Harness este însoțit de un dildo solid și flexibil, de 7 inch, care este modelat perfect pentru a simula un penis real. Cu o formă elegantă a capului și striuri pe toată lungimea lui, oferă o senzație iubită de către majoritatea femeilor.

Și deoarece utilizarea harneșelor poate fi dificilă pentru unii, Passionate Harness vine în ajutorul celor care nu sunt familiarizați cu utilizarea acesteia, oferindu-le posibilitatea să experimenteze în siguranță. În plus, strap-on-ul este ajustabil și se potrivește oricărei dimensiuni, astfel încât să se poată bucura de plăcere fără griji.

Finalmente, dacă vrei să aduci un plus de excitare și plăcere în dormitor, Passionate Harness este un accessoriu indispensabil. Fie că începi să explorezi lumea BDSM sau ești deja experimentat, acesta este alegerea perfectă pentru tine și pentru partenerul tău. Oferind o senzație senzațională și plăcere incomparabilă, Passionate Harness este alegerea perfectă pentru momente frumoase și pasionale laolaltă.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Grup de produse
cu dildo
Culoare
Culoarea corpului
Material din
PVC
Lungime
16 - 20
Diametru
4 - 4.4
DBN-DEBRA01029
163 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist