Ultra Female Harness

Ultra Female Harness

Debra
Produs in stoc
60,19 lei
Cu TVA

Descriere

Explorează noi înălțimi ale plăcerii cu Ultra Female Harness, dispozitivul atașabil perfect pentru o experiență sexuală senzațională. Acest jucărie erotică de înaltă calitate este concepută pentru a-i satisface pe amândoi partenerii și a le oferi senzații de nemaipomenit.

Datorită materialelor de calitate din care este confecționat, Ultra Female Harness este rezistent și durabil, asigurând astfel experiențe senzuale îndelungate și intense. Cele două dildo-uri realizate din material TPR sunt atât de ferme încât permit o penetrare ușoară, dar suficient de moi pentru a oferi multă flexibilitate și mobilitate.

Toată lumea se poate simți satisfăcută, întrucât ambele dildo-uri sunt realizate pentru a se potrivi atât bărbaților, cât și femeilor, fără să fie nevoie să cumperi mai multe jucării erotice. Dildo-ul exterior are o lungime de 7 inch, în timp ce cel interior are o lungime de 4 inch, astfel încât să puteți experimenta multiple poziții sexuale și să vă bucurați de senzațiile deosebite.

Ultra Female Harness este conceput astfel încât să reproducă cu fidelitate senzațiile și texturile unei penetrări reale, cu vene ușor accentuate pentru a vă stimula și cu o suprafață fină la atingere. În plus, datorită protuberanței discrețe aflată la baza dildo-ului principal, veți beneficia de o plăcere suplimentară, gratie stimulării clitorisului.

Acest dispozitiv atașabil vine complet dotat cu o curea elastică reglabilă, astfel încât să puteți ajusta inălțimea și largimea pentru a se potrivi perfect și pentru a oferi confort maxim. Cu Ultra Female Harness, puteți fi sigur că veți avea parte de sex de calitate și de senzații de neuitat.

Disponibil într-o varietate de culori, Ultra Female Harness poate fi alegerea perfectă pentru cuplurile care își doresc o experiență sexuală satisfăcătoare și fără compromisuri. Cumpărați acum și pregătiți-vă să explorați noi orizonturi ale plăcerii.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
bipartită
Grup de produse
cu dildo
Culoare
Culoarea corpului
Material din
PVC
Lungime
11 - 15
16 - 20
Diametru
3.5 - 3.9
4 - 4.4
Email
2 x AA
DBN-DEBRA00555
853 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist